Roja Parfums Vetiver парфюм за мъже

Roja Parfums Vetiver парфюм за мъже
Roja Parfums Vetiver парфюм за мъже
50 мл.

Код: ROJ0321 | Този продукт не е в наличност

Описание Roja Parfums Vetiver
Състав

Vetiver е шипров аромат за мъже от британската марка нишови (niche) парфюми Roja Parfums. Oт 2007г. марката Roja Parfums предлага на своите клиенти напълно ново разбиране за лукс и изисканост в парфюмерията на модерното време. Под покровителството е на един от най-славните дизайнери на парфюми, чието име носи гордо. Roja Dove е прославен с ползването на съществуващите най-качествени съставки, прецизност с огромно внимание към детайла и лична философия да не се задоволява с нищо, по-малко от най-доброто. Свеж и едновременно префинен парфюмът Roja Parfums Vetiver предлага мъжествен, естествено елегантен аромат.

Roja Dove обяснява, че за създаването на парфюма Vetiver го е вдъхновил споменът за аромата на неговата любима, който остава запечатан на кожата и след като се разделите. „Създадох го така, че да е последният отпечатък на това, как трябва да ухае мъжът”, добавя той. Ароматът на Roja Parfums Vetiver се отваря в увода от акордите на лимон, бергамот, и Май Чанг. В сърцето ухаят столистна роза, жасмин от Грас и лавдан, а базата е създадена от тоновете на галбанум, семена от целина, пипер и розов пипер, кимион, индийско орехче, дъбов мъх, ветивер, кедър, кедрови иглички, гуаяково дърво, амирис и лабданум.

Греещият, сух, свеж и пикантен шипров аромат се съсредоточава около страстния дим на ветивера, освежен от цитрусовите плодове и сякаш леко зелените нотки. Динамиката на цитрусите и леко лимоновия Май Чанг е подсилена от смесицата подправки. Необичайната нотка семена на целина и галбанум придават повече свежест на главната тема на парещия, димящ ветивер, както и на греещата база с елементи на амирис и гуаяково дърво, с които привлекателно кокетстват розата и жасмина. Кедърът и кедровите иглички са изразени от сухия аромат на дъбовия мъх и чувствения кожен лабданум, и така перфектно допълват цялостния аромат, който е въплъщение на идеалния шипров парфюм.

Цялостният аромат, майсторски съчетаващ дървесните, ароматните и свежи оттенъци с подправки с цитрусовите и зелените аспекти, е греещ, сух, пикантен и преди всичко изключително свеж. С парфюма Vetiver Roja Dove показва, как си представя съвършения мъжки аромат. Roja Parfums Vetiver е въплъщение на префинена и при това напълно естествена елегантност.
Опаковката на Roja Parfums Vetiver е разкошна и едновременно фино елегантна. Както при всички аромати Roja Parfums, флаконът на Vetiver също е майсторско ръчно творение, изработен във Франция от най-чистото достъпно стъкло. Златният етикет е ръчно вграден в стъклото в Англия, а красивата, декоративна капачка, символ на Roja Parfums, е с отново ръчно вложени кристали Сваровски.  Флаконът на Roja Parfums Vetiver е опакован в красива, разкошно изглеждаща кутийка.

Парфюмът Roja Parfums Vetiver е подходящ за ден и вечер през цялата година. Този привлекателен парфюм ще привлече завинаги предимно любителите на шипрови аромати с главна роля на ветивера и цитрусовите плодове. Парфюмът Vetiver ще обгърне своя притежател в свеж, естествено елегантен аромат и надеждно ще предизвика изпълненото с възхищение внимание на обкръжаващите. Благодарение на най-високото качество и несравнимия лукс във всеки аспект и детайл, парфюмът Roja Parfums Vetiver е идеален подарък за мъжа, на когото искате да пожелаете наистина най-доброто.

Roja Parfums Vetiver - свеж, естествено елегантен шипров аромат за истински мъже.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
Вид аромат
Шипрови

За марката Roja Parfums

Roja Parfums предлага луксозна и изискана парфюмерия на съвремието, включваща парфюми с прекрасни аромати, които ще обогатят вашия дом. При създаването на ароматните шедьоври майсторът на парфюми, Roja Dove (Роха Дав), използва само най-качествените съставки и обръща особено внимание на всеки детайл.

Най-фините нишови парфюми, с уникални ароматни съставки, дискретно носят качество, лукс и изтънченост и са много дълготрайни. Нишовите парфюми Roja Parfums са сътворени със семпла концепция: създаване на съвършени аромати и предоставяне възможност на всеки потребител, сам да избере своя.

Уханията се съхраняват в луксозни опаковки от скъпи естествени материали, като кристално стъкло, злато, скъпоценни камъни или естествена коприна. Шедьоври са не само самите ухания, но и техните флакони.

Всеки се произвежда във Франция от кристално стъкло, после преминава специален процес, продължаващ три дни за ръчно декориране със златния плакет в Англия. Капачката на всеки флакон, символ на Roja Parfums, е украсена ръчно с четиринадесет кристали Swarovski.

Всеки парфюмен флакон се съхранява в скъпа представителна касета, ръчно изработена от майстори в Англия, от качествена хартия, дърво и коприна. Пожелайте си лукса на уникалните нишови ухания Roja Parfums!

Оценка Roja Parfums Vetiver