Преминете към основното съдържание
Roja Parfums Vetiver парфюм за мъже
Roja Parfums Vetiver парфюм за мъже
Roja Parfums Vetiver парфюм за мъже
глава
бергамот, лимон
сърце
жасмин, роза de Mai, лавдан
база
галбанум, розов пипер, кимион, индийско орехче, пипер, дъбов мъх, ветивер, кедър, кедрови иглички, гуаяк, амирис, лабданум
Вид ароматШипрови

Класическата елегантност среща духа на времето. Ако цените най-високото качество и вечната елегантност, то парфюмът за мъже Roja Parfums Vetiver е най-добрият избор за вас. Той е почти магически привлекателен за жените. Изисканият мъжки аромат е елегантен, но в умерени количества. Носителят на този аромат винаги изглежда модерен, уверен и стилен. Днешният джентълмен е изключително моден, стилен и задава тона на играта.

  • пикантен шипров аромат за модно взискателни мъже
  • подходящ за ежедневно носене
  • лансиран на пазара през 2012г.

Състав на аромата
Мъжкият аромат вдъхновява със свежо начало на искрящ бергамот и лимон. Сърцето на композицията е оформено от флорално трио от пленителна майска роза, деликатен жасмин и цистус. Многостранната основа излъчва елегантност, мъжественост и сила на характера. Пикантни нотки на черен пипер, розов пипер, кимион и индийско орехче му придават неговата интензивност. Дървесината Guaiac и кедърът подчертават неговата чувственост, докато ветивер, кедрови игли, галбанум, ладанум, мъх и амирис осигуряват класически завършек.

История на аромата
Известният парфюмерист Roja Dove е искал да създаде аромат, който да улови чувствената следа на любовник върху собствената ти кожа. Vetiver е повече от успешен резултат от това начинание. Като квинтесенция на съвременната мъжественост, той повишава привлекателността на притежателя си и магически привлича жените. Точно като самия аромат, красивият флакон също е символ на лукс и стойност. Изработен от най-чисто стъкло, с етикет от чисто злато и декориран със скъпоценни кристали Swarovski, той веднага привлича вниманието на всички. Неговият великолепен външен вид го прави най-доброто бижу във всяка баня.

Roja ParfumsVetiver парфюм за мъже

50 мл.

Този продукт не е в наличност | Код: ROJ0321