Roja Parfums Roja парфюм унисекс

2×
Roja Parfums Roja парфюм унисекс
Roja Parfums Roja парфюм унисекс
100 мл.

Код: ROJ0292 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Изберете луксозна Discovery Box с мостри на ТОП парфюмни бестселъри с вашата поръчка на парфюми над 90 лв. Искате да знаете какви парфюми ще откриете вътре? Разгледайте ги тук
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Описание Roja Parfums Roja
Състав

Roja е шипров аромат за мъже и жени от британската марка нишови (niche) парфюми Roja Parfums. Oт 2007г. марката Roja Parfums предлага на своите клиенти напълно ново разбиране за лукс и изисканост в парфюмерията на модерното време. Под покровителството е на един от най-славните дизайнери на парфюми, чието име носи гордо. Roja Dove е прославен с ползването на съществуващите най-качествени съставки, прецизност с огромно внимание към детайла и лична философия да не се задоволява с нищо, по-малко от най-доброто. Изключително луксозният парфюм Roja Parfums Roja (Haute Luxe) е истински течна скъпоценност и личен аромат на Roja Dove.

Roja Parfums Roja представлява съвършено уравновесена комбинация на финеса и дълбокото богатство, чувствеността и топлотата. Създаден изцяло независимо от цената, този безкомпромисно луксозен парфюм въплъщава любовта на своя създател към парфюмерията и ароматите. Roja Dove го е създал само от най-добрите и своите най-любими съставки, като реакция на често задаваните въпроси, какъв парфюм ползва самият той.  Достъпен е само в много ограничени количества.

Ароматът на парфюма Roja се отваря в увода от свежите акорди на бергамот, уравновесени от флоралното сърце, в което ухаят столистна роза, жасмин от Грас и иланг-иланг. Пленителната композиция е поставена на богатата, леко пикантна база с тонове на амбра, амирис, бензоин, кедър, дъбов мъх, карамфил, ирис, лабданум, пачули, канела, стиракс, ванилия и греещ джинджифил. Цялостния аромат, в съвършено уравновесената шипрова цветна композиция, съчетаващ дървесните и балсамовите оттенъци и греещите подправки със земните и свежите аспекти, е дълбока, богата, леко смолиста, майсторска ароматна творба. Парфюмът Roja Parfums Roja излъчва рядкост, изискано съвършенство и ненадмината красота.

Това се отнася също за кехлибарено златистия цвят на парфюма Roja, постигнат с ползването на най-качествените суровини, за който самият Roja Dove казва, че му припомня рядкото оцветяване на диаманти. Не по-малко е луксозна и опаковката. Както при всички аромати Roja Parfums, флаконът Roja също е майсторско ръчно творение, изработен във Франция от най-чистото достъпно стъкло. Златният етикет е ръчно вграден в стъклото в Англия, а красивата, декоративна капачка, символ на Roja Parfums, е с отново ръчно вложени кристали Сваровски.  Флаконът на Roja Parfums Roja е поставен в луксозна касета, изработена в Англия от реномирани творци от най-добрата хартия, дърво и коприна.

Парфюмът Roja Parfums Roja е подходящ за ден и вечер. Неговият греещ аромат ще се изрази най-вече в по-хладните месеци. Този пленителен парфюм ще привлече завинаги предимно любителите на истинския лукс и също всички, които търсят съвършено уравновесен шипров аромат с изразителен дървесен, балсамов и пикантен оттенък. Roja Parfums Roja придава на своя притежател вдъхновяващо чувство за абсолютна уникалност и го обгръща в впечатляващ, изискан и напълно незаменим аромат, който надеждно ще предизвика изпълненото с възхищение внимание на обкръжаващите. Благодарение на най-високото качество и несравнимия лукс във всеки аспект и детайл, парфюмът Roja Parfums Roja е идеален подарък за този, на когото искате да пожелаете наистина най-доброто.

Roja Parfums Roja - съвършенство и уникален лукс в личния аромат на славния дизайнер.

„Създадох това творение като използвах всички материали, които най-много обичам. Често ме питат, какъв парфюм нося и дали е възможно да се купи, реших да направя малко всяка година...”
(Roja Dove)

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
Вид аромат
други

За марката Roja Parfums

Roja Parfums предлага луксозна и изискана парфюмерия на съвремието, включваща парфюми с прекрасни аромати, които ще обогатят вашия дом. При създаването на ароматните шедьоври майсторът на парфюми, Roja Dove (Роха Дав), използва само най-качествените съставки и обръща особено внимание на всеки детайл.

Най-фините нишови парфюми, с уникални ароматни съставки, дискретно носят качество, лукс и изтънченост и са много дълготрайни. Нишовите парфюми Roja Parfums са сътворени със семпла концепция: създаване на съвършени аромати и предоставяне възможност на всеки потребител, сам да избере своя.

Уханията се съхраняват в луксозни опаковки от скъпи естествени материали, като кристално стъкло, злато, скъпоценни камъни или естествена коприна. Шедьоври са не само самите ухания, но и техните флакони.

Всеки се произвежда във Франция от кристално стъкло, после преминава специален процес, продължаващ три дни за ръчно декориране със златния плакет в Англия. Капачката на всеки флакон, символ на Roja Parfums, е украсена ръчно с четиринадесет кристали Swarovski.

Всеки парфюмен флакон се съхранява в скъпа представителна касета, ръчно изработена от майстори в Англия, от качествена хартия, дърво и коприна. Пожелайте си лукса на уникалните нишови ухания Roja Parfums!

Оценка Roja Parfums Roja2