Roja Parfums Reckless парфюм за жени

Roja Parfums Reckless парфюм за жени
Roja Parfums Reckless парфюм за жени
Безплатна доставка
50 мл.
727,00лв.

Код: ROJ0256 | в наличност повече от 2 бр.
1
СПИДИ
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Roja Parfums Reckless
Състав

Reckless е цветен аромат за жени от британската марка нишови (niche) парфюми Roja Parfums. Oт 2007г. марката Roja Parfums предлага на своите клиенти напълно ново разбиране за лукс и изисканост в парфюмерията на модерното време. Под покровителството е на един от най-славните дизайнери на парфюми, чието име носи гордо. Roja Dove е прославен с ползването на съществуващите най-качествени съставки, прецизност с огромно внимание към детайла и лична философия да не се задоволява с нищо, по-малко от най-доброто. Чувственият парфюм Roja Parfums Reckless е ароматно сътворение на самоуверената, смела жена.

„Четох една книга и в нея намерих жена, описана като „безразсъдна, може би - за присмех, никога”. Представях си, каква би била такава жена: Това е жена, която следва сърцето си, но никому не е за присмех.  Представях си я в полумрака, с диамантена огърлица. Нейният свят би бил пълен с лукс без компромиси, нейното ухание отразява нейната личност, ухае скъпо. Винаги постига това, което иска, и често поема рискове, за да го достигне“,  описва Roja Dove своето вдъхновение за създаването на аромата Reckless. Така възникна парфюм, чието ухание е, също както личността на притежателката, чувствено, самоуверено, луксозно, смело и изцяло свое.

Ароматът Roja Parfums Reckless се отваря в увода от акордите на бергамот, мандарина и портокал. В сърцето ухаят здравец, жасмин от Грас, столистна роза и нероли, а базата е създадена от тоновете на кориандър, розов пипер, канела, сандалово дърво, бензоин, ванилия, стиракс и мускус. Цялостният аромат, завладяващо съчетаващ уханието на цветята и изразителния дървесен оттенък и ароматичните, пудрените, алдехидните и леко кожените аспекти, е сладко греещ, деликатен и преди всичко необятно чувствен. С аромата Reckless Roja Dove отново доказа, че умее да заинтригува и най-взискателните експерти с парфюм, напълнен със смисъл.

Опаковката на Roja Parfums Reckless е разкошна и едновременно фино елегантна. Както при всички аромати Roja Parfums, флаконът Reckless също е майсторско ръчно творение, изработен във Франция от най-чистото достъпно стъкло. Златният етикет е ръчно вграден в стъклото в Англия, а красивата, декоративна капачка, символ на Roja Parfums, е с отново ръчно вложени кристали Сваровски.  Флаконът на Roja Parfums Reckless е опакован в красива, разкошно изглеждаща кутийка.

Парфюмът Roja Parfums Reckless е подходящ за ден и вечер през цялата година. Завинаги ще привлече предимно любителките на оригинални, цветни аромати с изразителен дървесен оттенък, а също и жените, които обичат да изтъкват своята динамична, смела личност и отдаване на лукса. Roja Parfums Reckless ще обгърне своята притежателка в чувствен, пудрен аромат и надеждно ще предизвика възхитителното внимание на обкръжаващите. Благодарение на най-високото качество и несравнимия лукс във всеки аспект и детайл, парфюмът Roja Parfums Reckless е идеален подарък за близка жена, на която искате да пожелаете наистина най-доброто.

Roja Parfums Reckless - чувствен цветен парфюм за жени, които не се страхуват да вървят към своите цели.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
портокал, бергамот, мандарина
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
жасмин, нероли, роза de Mai
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус, розов пипер, канела, кориандър, сандалово дърво, бензоин, стиракс, ванилия
Вид аромат
Ориенталски, Цветни

За марката Roja Parfums

Roja Parfums предлага луксозна и изискана парфюмерия на съвремието, включваща парфюми с прекрасни аромати, които ще обогатят вашия дом. При създаването на ароматните шедьоври майсторът на парфюми, Roja Dove (Роха Дав), използва само най-качествените съставки и обръща особено внимание на всеки детайл.

Най-фините нишови парфюми, с уникални ароматни съставки, дискретно носят качество, лукс и изтънченост и са много дълготрайни. Нишовите парфюми Roja Parfums са сътворени със семпла концепция: създаване на съвършени аромати и предоставяне възможност на всеки потребител, сам да избере своя.

Уханията се съхраняват в луксозни опаковки от скъпи естествени материали, като кристално стъкло, злато, скъпоценни камъни или естествена коприна. Шедьоври са не само самите ухания, но и техните флакони.

Всеки се произвежда във Франция от кристално стъкло, после преминава специален процес, продължаващ три дни за ръчно декориране със златния плакет в Англия. Капачката на всеки флакон, символ на Roja Parfums, е украсена ръчно с четиринадесет кристали Swarovski.

Всеки парфюмен флакон се съхранява в скъпа представителна касета, ръчно изработена от майстори в Англия, от качествена хартия, дърво и коприна. Пожелайте си лукса на уникалните нишови ухания Roja Parfums!

Оценка Roja Parfums Reckless