Roja ParfumsReckless

Roja Parfums Reckless
Roja Parfums Reckless
50 мл.

Код: ROJ0263 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Въведете кода notino в кошницата и вземете 15% отстъпка на всички парфюми. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.

Описание Roja Parfums Reckless
Състав

Reckless е шипров аромат за мъже от британската марка нишови (niche) парфюми Roja Parfums. Oт 2007г. марката Roja Parfums предлага на своите клиенти напълно ново разбиране за лукс и изисканост в парфюмерията на модерното време. Под покровителството е на един от най-славните дизайнери на парфюми, чието име носи гордо. Roja Dove е прославен с ползването на съществуващите най-качествени съставки, прецизност с огромно внимание към детайла и лична философия да не се задоволява с нищо, по-малко от най-доброто. Изключително чувственият парфюм Roja Parfums Reckless е ароматно сътворение на динамичния, смел мъж.

„Представях си неустоимия, динамичен мъж, който винаги получава това, което иска, и не се страхува да поема рискове”, по този начин Roja Dove описва своето вдъхновение за създаването на аромата Reckless. Така възникна парфюмът, чието име може да се преведе като „безразсъден” или „безотговорен” и който е видял бял свят под мотото „Безразсъден, може би, но никога за присмех”. Такъв е мъжът, който носи парфюма Roja Parfums Reckless, и такъв е и неговият аромат - интригуващ, чувствен, енергичен и съвсем неустоим.

Ароматът на Roja Parfums Reckless се отваря в увода от акордите на лимон, бергамот, лавандула, пелин и дафинов лист. В сърцето ухаят жасмин от Грас, столистна роза и лавдан, а базата е създадена от тоновете на кардамон, джинджифил, канела, карамфил, пипер, дъбов мъх, ветивер, бобова тонка, корен на ирис, тамян, стиракс, мускус, кедър, кипарис и сандалово дърво. Цялостният аромат, динамично в шипрова композиция, съчетаващ дървесните и ароматните оттенъци със свежите и греещи подправки и докосването на балсамовите аспекти, е греещ, сух и свеж, сладък, пикантен, фин, леко кожен и необятно чувствен.

Бергамотът, лимонът, лавандулата и дафиновият лист създават в съчетание с пелина свеж фон на сладкото цветно сърце. Ароматът е загрят от дървесните тонове, ветивера и дъбовия мъх, оживяват го подправките и всичко почива на фината база с чувствените шепоти на мускуса. С аромата Reckless Roja Dove отново доказа, че неговите творби в парфюмерията заслужават вниманието на най-взискателните експерти.

Опаковката на Roja Parfums Reckless е разкошна и едновременно мъжествено елегантна. Както при всички аромати Roja Parfums, флаконът Reckless също е майсторско ръчно творение, изработен във Франция от най-чистото достъпно стъкло. Златният етикет е ръчно вграден в стъклото в Англия, а красивата, декоративна капачка, символ на Roja Parfums, е с отново ръчно вложени кристали Сваровски.  Флаконът на Roja Parfums Reckless е опакован в красива, разкошно изглеждаща кутийка.

Парфюмът Roja Parfums Reckless е подходящ за ден и вечер през цялата година. Завинаги ще привлече любителите на оригинални шипрови аромати с изразителен дървесен и ароматичен оттенък, а също и тези, които обичат да изтъкват своята смела мъжественост. Парфюмът Roja Parfums Reckless ще обгърне своя притежател в динамичен, чувствен аромат и ще му помогне да се превърне просто в неустоим.

Roja Parfums Reckless - смело мъжки, неустоимо чувствен, шипров парфюм за мъже, които не се страхуват да следват своите цели.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
пелин, бергамот, лавандула, лимон, дафинов лист
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
жасмин, роза de Mai, лавдан
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
карамфил, дъбов мъх, канела, ирис и корен, кипарис, тамян, кедър, мускус, зърна от тонка, ветивер, джинджифил, сандалово дърво, пипер, кардамон, стиракс
Вид аромат
Шипрови

За марката Roja Parfums

Roja Parfums предлага луксозна и изискана парфюмерия на съвремието, включваща парфюми с прекрасни аромати, които ще обогатят вашия дом. При създаването на ароматните шедьоври майсторът на парфюми, Roja Dove (Роха Дав), използва само най-качествените съставки и обръща особено внимание на всеки детайл.

Най-фините нишови парфюми, с уникални ароматни съставки, дискретно носят качество, лукс и изтънченост и са много дълготрайни. Нишовите парфюми Roja Parfums са сътворени със семпла концепция: създаване на съвършени аромати и предоставяне възможност на всеки потребител, сам да избере своя.

Уханията се съхраняват в луксозни опаковки от скъпи естествени материали, като кристално стъкло, злато, скъпоценни камъни или естествена коприна. Шедьоври са не само самите ухания, но и техните флакони.

Всеки се произвежда във Франция от кристално стъкло, после преминава специален процес, продължаващ три дни за ръчно декориране със златния плакет в Англия. Капачката на всеки флакон, символ на Roja Parfums, е украсена ръчно с четиринадесет кристали Swarovski.

Всеки парфюмен флакон се съхранява в скъпа представителна касета, ръчно изработена от майстори в Англия, от качествена хартия, дърво и коприна. Пожелайте си лукса на уникалните нишови ухания Roja Parfums!

Оценка Roja Parfums Reckless