Roja Parfums Nüwa парфюм унисекс

Roja Parfums Nüwa парфюм унисекс
Roja Parfums Nüwa парфюм унисекс
Безплатна доставка
100 мл.
1543,00лв.

Код: ROJ0291 | в наличност повече от 1 бр.
1
СПИДИ
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Roja Parfums Nüwa
Състав

Nüwa е ориенталски аромат за мъже и жени от колекцията Imperial на британската марка нишови (niche) парфюми Roja Parfums. Oт 2007г. марката Roja Parfums предлага на своите клиенти напълно ново разбиране за лукс и изисканост в парфюмерията на модерното време. Под покровителството е на един от най-славните дизайнери на парфюми, чието име носи гордо. Roja Dove е прославен с ползването на съществуващите най-качествени съставки, прецизност с огромно внимание към детайла и лична философия да не се задоволява с нищо, по-малко от най-доброто. Богатият и при това фин парфюм Roja Parfums Nüwa е вдъхновен от легендарната китайска богиня.

Фигурата от китайската митология, чието име носи парфюмът Nüwa, е била според легендите богинята, която на първоначално пуста земя е сътворила всички животни, включително човека. Самият Roja Dove посочва, че при създаването на аромата Nüwa е бил „вдъхновен от легендата за Nüwa, благородната и доброжелателна китайска богиня, която сътворила жената и мъжа и според мита научила своите хора да бъдат творящи и мъдри, представила им красотата чрез музиката, песните и танците, и напълнила полските цветя с аромат”. Той определя своя парфюм като „деликатна течна история, която прелъстява душата.”

Ароматът на парфюма Roja Parfums Nüwa се отваря в увода от акордите на бергамот и грейпфрут. В сърцето ухае столистна роза, портокалов цвят и жасмин от Грас, а базата е създадена от тоновете на карамфил, кимион, пипер, сандалово дърво, бензоин, ванилия и перуански балсам. Цялостният аромат, красиво съчетаващ доминиращия дървесен оттенък със свежите аспекти на подправките, розата, цитрусовите плодове, амбрата и ароматите, е богат и деликатен, свеж, хладен и сладък.

Бензоинът, перуанският балсам и ванилията се смесват във фината база, съживена от подправките и загряна от сандаловото дърво. Базата обгръща флоралното сърце и всичко се освежава от цитрусовите плодове. Парфюмът Nüwa, когото представителите на марката наричат „еликсир на боговете”, е наистина изключителен и принадлежи към най-високите върхове на парфюмерийния ум на основателно възхитителния Roja Dove.
Опаковката на Roja Parfums Nüwa е луксозна. Както при всички аромати Roja Parfums, флаконът

Nüwa също е майсторско ръчно творение, изработен във Франция от най-чистото достъпно стъкло. Златният етикет е ръчно вграден в стъклото в Англия, а красивата, декоративна капачка, символ на Roja Parfums, е с отново ръчно вложени кристали Сваровски.  Флаконът на Roja Parfums Nüwa е опакован в красива, разкошно изглеждаща кутийка.

Парфюмът Roja Parfums Nüwa е подходящ за дневно и вечерно носене през цялата година, но най-добре се откроява през есенните месеци. Този пленителен парфюм ще привлече завинаги предимно любителите на ориенталски флорални аромати с дървесни оттенъци и също всички, които оценяват високата степен на творчество и емоционалност в парфюма.  Парфюмът Nüwa ще обгърне своя притежател във фин, свеж и сладък аромат и надеждно ще предизвика изпълненото с възхищение внимание на обкръжаващите. Благодарение на най-високото качество и несравнимия лукс във всеки аспект и детайл, парфюмът Roja Parfums Nüwa е идеален подарък за този, на когото искате да пожелаете наистина най-доброто.

Roja Parfums Nüwa - ориенталски парфюм, въплъщение на историята на доброжелателната богиня.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бергамот
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
жасмин, портокалов цвят, роза de Mai
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
сандалово дърво, бензоин, пипер, кимион, ванилия, перуански балсам, карамфил
Вид аромат
Ориенталски, Цветни

За марката Roja Parfums

Roja Parfums предлага луксозна и изискана парфюмерия на съвремието, включваща парфюми с прекрасни аромати, които ще обогатят вашия дом. При създаването на ароматните шедьоври майсторът на парфюми, Roja Dove (Роха Дав), използва само най-качествените съставки и обръща особено внимание на всеки детайл.

Най-фините нишови парфюми, с уникални ароматни съставки, дискретно носят качество, лукс и изтънченост и са много дълготрайни. Нишовите парфюми Roja Parfums са сътворени със семпла концепция: създаване на съвършени аромати и предоставяне възможност на всеки потребител, сам да избере своя.

Уханията се съхраняват в луксозни опаковки от скъпи естествени материали, като кристално стъкло, злато, скъпоценни камъни или естествена коприна. Шедьоври са не само самите ухания, но и техните флакони.

Всеки се произвежда във Франция от кристално стъкло, после преминава специален процес, продължаващ три дни за ръчно декориране със златния плакет в Англия. Капачката на всеки флакон, символ на Roja Parfums, е украсена ръчно с четиринадесет кристали Swarovski.

Всеки парфюмен флакон се съхранява в скъпа представителна касета, ръчно изработена от майстори в Англия, от качествена хартия, дърво и коприна. Пожелайте си лукса на уникалните нишови ухания Roja Parfums!

Оценка Roja Parfums Nüwa