Roja Parfums Nüwa, парфюм унисекс 100 мл. | notino.bg

Roja Parfums Nüwa

парфюм унисекс 100 мл.

Roja Parfums Nüwa парфюм унисекс 100 мл.
Roja Parfums Nüwa парфюм унисекс 100 мл.
Roja Parfums Nüwa парфюм унисекс 100 мл.
Roja Parfums Nüwa парфюм унисекс 100 мл.
Roja Parfums Nüwa парфюм унисекс 100 мл.
Roja Parfums Nüwa парфюм унисекс 100 мл.
Roja Parfums Nüwa парфюм унисекс 100 мл.
Roja Parfums Nüwa парфюм унисекс 100 мл.
Roja Parfums Nüwa парфюм унисекс 100 мл.
Roja Parfums Nüwa парфюм унисекс 100 мл.
Roja Parfums Nüwa парфюм унисекс 100 мл.
Roja Parfums Nüwa парфюм унисекс 100 мл.
парфюм унисекс 100 мл.
1 489,00лв.

Код: ROJ0291 | Остават последните 4 бр.
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
понеделник, 20.08.2018 г.

Информация за парфюма Roja Parfums Nüwa

Nüwa е ориенталски аромат за мъже и жени от колекцията Imperial на британската марка нишови (niche) парфюми Roja Parfums. Oт 2007г. марката Roja Parfums предлага на своите клиенти напълно ново разбиране за лукс и изисканост в парфюмерията на модерното време. Под покровителството е на един от най-славните дизайнери на парфюми, чието име носи гордо. Roja Dove е прославен с ползването на съществуващите най-качествени съставки, прецизност с огромно внимание към детайла и лична философия да не се задоволява с нищо, по-малко от най-доброто. Богатият и при това фин парфюм Roja Parfums Nüwa е вдъхновен от легендарната китайска богиня.

Фигурата от китайската митология, чието име носи парфюмът Nüwa, е била според легендите богинята, която на първоначално пуста земя е сътворила всички животни, включително човека. Самият Roja Dove посочва, че при създаването на аромата Nüwa е бил „вдъхновен от легендата за Nüwa, благородната и доброжелателна китайска богиня, която сътворила жената и мъжа и според мита научила своите хора да бъдат творящи и мъдри, представила им красотата чрез музиката, песните и танците, и напълнила полските цветя с аромат”. Той определя своя парфюм като „деликатна течна история, която прелъстява душата.”

Ароматът на парфюма Roja Parfums Nüwa се отваря в увода от акордите на бергамот и грейпфрут. В сърцето ухае столистна роза, портокалов цвят и жасмин от Грас, а базата е създадена от тоновете на карамфил, кимион, пипер, сандалово дърво, бензоин, ванилия и перуански балсам. Цялостният аромат, красиво съчетаващ доминиращия дървесен оттенък със свежите аспекти на подправките, розата, цитрусовите плодове, амбрата и ароматите, е богат и деликатен, свеж, хладен и сладък.

Бензоинът, перуанският балсам и ванилията се смесват във фината база, съживена от подправките и загряна от сандаловото дърво. Базата обгръща флоралното сърце и всичко се освежава от цитрусовите плодове. Парфюмът Nüwa, когото представителите на марката наричат „еликсир на боговете”, е наистина изключителен и принадлежи към най-високите върхове на парфюмерийния ум на основателно възхитителния Roja Dove.
Опаковката на Roja Parfums Nüwa е луксозна. Както при всички аромати Roja Parfums, флаконът

Nüwa също е майсторско ръчно творение, изработен във Франция от най-чистото достъпно стъкло. Златният етикет е ръчно вграден в стъклото в Англия, а красивата, декоративна капачка, символ на Roja Parfums, е с отново ръчно вложени кристали Сваровски.  Флаконът на Roja Parfums Nüwa е опакован в красива, разкошно изглеждаща кутийка.

Парфюмът Roja Parfums Nüwa е подходящ за дневно и вечерно носене през цялата година, но най-добре се откроява през есенните месеци. Този пленителен парфюм ще привлече завинаги предимно любителите на ориенталски флорални аромати с дървесни оттенъци и също всички, които оценяват високата степен на творчество и емоционалност в парфюма.  Парфюмът Nüwa ще обгърне своя притежател във фин, свеж и сладък аромат и надеждно ще предизвика изпълненото с възхищение внимание на обкръжаващите. Благодарение на най-високото качество и несравнимия лукс във всеки аспект и детайл, парфюмът Roja Parfums Nüwa е идеален подарък за този, на когото искате да пожелаете наистина най-доброто.

Roja Parfums Nüwa - ориенталски парфюм, въплъщение на историята на доброжелателната богиня.

Състав

база
бензоин, ванилия, карамфил, кимион, перуански балсам, пипер, сандалово дърво
глава
бергамот
сърце
жасмин, портокалов цвят, роза de Mai
Вид аромат
Ориенталски, Цветни

За марката Roja Parfums

Roja Parfums предлага луксозна и изискана парфюмерия на съвремието, включваща парфюми с прекрасни аромати, които ще обогатят вашия дом. При създаването на ароматните шедьоври майсторът на парфюми, Roja Dove (Роха Дав), използва само най-качествените съставки и обръща особено внимание на всеки детайл.

Най-фините нишови парфюми, с уникални ароматни съставки, дискретно носят качество, лукс и изтънченост и са много дълготрайни. Нишовите парфюми Roja Parfums са сътворени със семпла концепция: създаване на съвършени аромати и предоставяне възможност на всеки потребител, сам да избере своя.

Уханията се съхраняват в луксозни опаковки от скъпи естествени материали, като кристално стъкло, злато, скъпоценни камъни или естествена коприна. Шедьоври са не само самите ухания, но и техните флакони.

Всеки се произвежда във Франция от кристално стъкло, после преминава специален процес, продължаващ три дни за ръчно декориране със златния плакет в Англия. Капачката на всеки флакон, символ на Roja Parfums, е украсена ръчно с четиринадесет кристали Swarovski.

Всеки парфюмен флакон се съхранява в скъпа представителна касета, ръчно изработена от майстори в Англия, от качествена хартия, дърво и коприна. Пожелайте си лукса на уникалните нишови ухания Roja Parfums!

Menu