Roja Parfums Musk Aoud

парфюм унисекс 30 мл.

Roja Parfums Musk Aoud парфюм унисекс 30 мл.
Roja Parfums Musk Aoud парфюм унисекс 30 мл.
Roja Parfums Musk Aoud парфюм унисекс 30 мл.
Roja Parfums Musk Aoud парфюм унисекс 30 мл.
Roja Parfums Musk Aoud парфюм унисекс 30 мл.
Roja Parfums Musk Aoud парфюм унисекс 30 мл.
Roja Parfums Musk Aoud парфюм унисекс 30 мл.
Roja Parfums Musk Aoud парфюм унисекс 30 мл.
Roja Parfums Musk Aoud парфюм унисекс 30 мл.
Roja Parfums Musk Aoud парфюм унисекс 30 мл.
Roja Parfums Musk Aoud парфюм унисекс 30 мл.
Roja Parfums Musk Aoud парфюм унисекс 30 мл.
30 мл.
849,00лв.

Скрий продуктите със специални отстъпки
Код: ROJ0288 | Остават последните 1 бр.
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
неделя, 22.07.2018 г.

Информация за парфюма Roja Parfums Musk Aoud

Musk Aoud е шипров аромат за мъже и жени от британската марка нишови (niche) парфюми Roja Parfums. От 2007 г. марката Roja Parfums предлага на своите клиенти напълно ново разбиране за лукс и изисканост в парфюмерията на модерното време. Под покровителството е на един от най-славните дизайнери на парфюми, чието име носи гордо. Roja Dove е прославен с ползването на съществуващите най-качествени съставки, прецизност с огромно внимание към детайла и лична философия да не се задоволява с нищо, по-малко от най-доброто. Мистериозният и необятно чувствен парфюм Roja Parfums Musk Aoud е оригинално и изненадващо разработване на оуд аромата.

Дървото аквилария, наричано орлово дърво, агарово дърво, oud (оуд), aoud или (арабски) oudh, е пленителна суровина със смолист аромат, най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се ползва за производството на тамян и (особено на арабски) парфюми. Roja Dove работи напълно оригинално с тази наистина кралска съставка, означавана понякога като „дървото на боговете”, и нейното спояване с друга легендарна съставка, използвана в парфюмерията - мускус. „Аз създадох парфюм, който комбинира два от най-легендарните материали въобще - мускус и оуд. Исках да видя, докъде е възможно нотката на оуд да се предвижи от нейната обичайна посока, и да създам нещо напълно неочаквано” , казва той.

Така Roja Parfums Musk Aoud представлява спояване на доминиращите акорди на мускуса и оуд дървото в мистериозна и необятно чувствена шипрова композиция, едновременно грееща, фина, леко сладка и пикантна с намек на кожа. Ароматът на парфюма Musk Aoud се отваря в увода от акордите на лимон и бергамот, в цветното сърце ухаят столистна роза, жасмин от Грас и иланг-иланг, а базата е съставена от тоновете на агарово дърво, семена на ароматното цвете амбрет, бреза, дъбов мъх, кожа, лабданум, индийско орехче, пачули, мускус, сандалово дърво, бобова тонка, ванилия и други редки дървесини.

Цялостният аромат, в шипрова цветна композиция, майсторски спояващ доминиращите мускусни и дървесни оттенъци с впечатляващия аспект на аромата на кожата и намека на свежата пикантност и балсамовите нотки, е с нищо незаменим и несравним. Парфюмът Roja Parfums Musk Aoud е следващият от поредицата истински ароматни шедьоври на с право оценявания Roja Dove.

Това се отнася и за опаковката на парфюма. Както при всички аромати Roja Parfums, флаконът на Musk Aoud също е майсторско ръчно творение, изработен във Франция от най-чистото достъпно стъкло. Златният етикет е ръчно вграден в стъклото в Англия, а красивата, декоративна капачка, символ на Roja Parfums, е с отново ръчно вложени кристали Сваровски.  Флаконът на Roja Parfums Musk Aoud е опакован в красива, разкошно изглеждаща кутийка.

Парфюмът Roja Parfums Musk Aoud е подходящ за ден и вечер, предимно през по-хладните месеци. Този пленителен парфюм ще привлече завинаги любителите на спояването на оуд аромата с мускуса и също всички, които търсят изобретателност и оригиналност в парфюма. Musk Aoud придава на своя притежател вдъхновяващо чувство за абсолютна уникалност и го обгръща в чувствен, атрактивно мистериозен и напълно незаменим аромат, който надеждно ще предизвиква изпълненото с възхищение внимание на обкръжаващите. Благодарение на най-високото качество и несравнимия лукс във всеки аспект и детайл, парфюмът Roja Parfums Musk Aoud е идеален подарък за този, на когото искате да пожелаете наистина най-доброто.

Парфюмът Roja Parfums Musk Aoud се предлага също в изключителна концентрация „Absolue Précieux“, която предлага още по-интензивен и по-богат аромат, а също във версия „Crystal“, в която парфюмът е във форма на прозрачна течност.

Roja Parfums Musk Aoud - оригинална, чувствена и мистериозна концепция за спояването на мускус и дървото оуд.

Състав

база
агарово дърво, амбрет, бреза, ванилия, дъбов мъх, зърна от тонка, индийско орехче, кожа, лабданум, мускус, пачули, редки дървесини, сандалово дърво
глава
бергамот, лимон
сърце
жасмин, иланг-иланг, роза de Mai
Вид аромат
други

За марката Roja Parfums

Roja Parfums предлага луксозна и изискана парфюмерия на съвремието, включваща парфюми с прекрасни аромати, които ще обогатят вашия дом. При създаването на ароматните шедьоври майсторът на парфюми, Roja Dove (Роха Дав), използва само най-качествените съставки и обръща особено внимание на всеки детайл.

Най-фините нишови парфюми, с уникални ароматни съставки, дискретно носят качество, лукс и изтънченост и са много дълготрайни. Нишовите парфюми Roja Parfums са сътворени със семпла концепция: създаване на съвършени аромати и предоставяне възможност на всеки потребител, сам да избере своя.

Уханията се съхраняват в луксозни опаковки от скъпи естествени материали, като кристално стъкло, злато, скъпоценни камъни или естествена коприна. Шедьоври са не само самите ухания, но и техните флакони.

Всеки се произвежда във Франция от кристално стъкло, после преминава специален процес, продължаващ три дни за ръчно декориране със златния плакет в Англия. Капачката на всеки флакон, символ на Roja Parfums, е украсена ръчно с четиринадесет кристали Swarovski.

Всеки парфюмен флакон се съхранява в скъпа представителна касета, ръчно изработена от майстори в Англия, от качествена хартия, дърво и коприна. Пожелайте си лукса на уникалните нишови ухания Roja Parfums!

Menu