Roja Parfums Diaghilev парфюм унисекс

Roja Parfums Diaghilev парфюм унисекс
Roja Parfums Diaghilev парфюм унисекс
100 мл.

Код: ROJ0290 | Този продукт не е в наличност

Описание Roja Parfums Diaghilev
Състав

Diaghilev е шипров аромат за мъже и жени от колекцията Imperial на британската марка нишови (niche) парфюми Roja Parfums. Oт 2007г. марката Roja Parfums предлага на своите клиенти напълно ново разбиране за лукс и изисканост в парфюмерията на модерното време. Под покровителството е на един от най-славните дизайнери на парфюми, чието име носи гордо. Roja Dove е прославен с ползването на съществуващите най-качествени съставки, прецизност с огромно внимание към детайла и лична философия да не се задоволява с нищо, по-малко от най-доброто. Луксозно богатият парфюм Roja Parfums Diaghilev е вдъхновен от славния руски изкуствовед.

Сергей Павлович Дягилев, чието име носи парфюма Diaghilev, е бил художествен критик, меценат, балетен импресарио и основател на най-значимия балетен състав в началото на XX-я век. През XXI-ви век е станал вдъхновител за следващата от поредицата майсторски ароматни творби на Roja Dove. „Изключително съм горд от тази работа” , казва за своя парфюм Roja Dove. „Обичам неговия богат разкош, неговата комплексност и дълбочина, интензивност и чувственост.  Бях вдъхновен от Дягилев, една от най-великите творчески сили на ХХ-ти век, които промениха света и напълно пренаписаха правилата. Това творение е точно за такива хора”.

Ароматът на парфюма Roja Parfums Diaghilev се отваря в увода от акордите на лимон, бергамот, зелен лимон (лайм), портокал и естрагон, в сърцето ухаят столистна роза, жасмин от Грас, тубероза, иланг-иланг, хелиотроп, теменуга, пъпки на касис и праскова, а базата се създава от тоновете на карамфил, кимион, индийско орехче, пачули, дъбов мъх, ветивер, бензоин, ванилия, перуански балсам, корен на ирис, стиракс, лабданум, кожа, семена на ароматното цвете амбрет, амбра, мускус и кедрово, гуаяково и сандалово дървета. Парфюмът Diaghliev е греещ, сух и сладък, пикантен и деликатен и наистина необятно чувствен.

В богатата, дълбока база греят дъбовият мъх, ветиверът, пачули и комплексната смес от редки дървета, премесена с подправките, обвити в нескритото чувствено спояване с ванилията, бензоина, перуанския балсам, стиракса, кожения лабданум, кожата, мускуса и скъпоценните съставки във формата на амбрет и амбра. Цялостно ароматът уравновесява свежите цитрусови плодове, които се смесват с естрагона и после разкрива изкусителен цветен букет, оживен от докосването на плодовете. Като цяло невероятно комплексният и богат аромат съчетава дървесните и мускусни оттенъци с балсамовите, животинските, цитрусовите и пудрените аспекти и резултатът е аромат, характеризиращ се, както посочват самите представители на марката, с „декадентска, опияняваща изисканост”.

Опаковката на Roja Parfums Diaghilev е луксозна. Както при всички аромати Roja Parfums, флаконът на Diaghilev също е майсторско ръчно творение, изработен във Франция от най-чистото достъпно стъкло. Златният етикет е ръчно вграден в стъклото в Англия, а красивата, декоративна капачка, символ на Roja Parfums, е с отново ръчно вложени кристали Сваровски.  Флаконът на Roja Parfums Diaghilev е опакован в красива, разкошно изглеждаща кутийка.

Парфюмът Roja Parfums Diaghilev е подходящ за дневно и вечерно носене през цялата година, но най-добре се откроява през хладните месеци. Този пленителен парфюм ще привлече завинаги предимно любителите на оригинални шипрови и ароматни дървесни ухания и също всички творчески личности. Парфюмът Diaghilev обгръща своя притежател в огромно чувствен аромат и надеждно предизвиква възхитителното внимание на обкръжаващите. Благодарение на най-високото качество и несравнимия лукс във всеки аспект и детайл, парфюмът Roja Parfums Diaghilev е идеален подарък за този, на когото искате да пожелаете наистина най-доброто.

Roja Parfums Diaghilev - необятно чувствен, богат и дълбок парфюм, създаден за творчески личности.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бергамот, портокал, лимон, зелен лимон (лайм), естрагон
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
хелиотроп, теменуга, жасмин, праскова, пъпки на френско грозде, иланг-иланг, роза de Mai, тубероза
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
амбрет, кедър, лабданум, пачули, мускус, ветивер, кехлибар, карамфил, индийско орехче, кожа, сандалово дърво, дъбов мъх, ирис и корен, ванилия, гуаяк, перуански балсам, бензоин, кимион, стиракс
Вид аромат
Ароматни, Дървесни

За марката Roja Parfums

Roja Parfums предлага луксозна и изискана парфюмерия на съвремието, включваща парфюми с прекрасни аромати, които ще обогатят вашия дом. При създаването на ароматните шедьоври майсторът на парфюми, Roja Dove (Роха Дав), използва само най-качествените съставки и обръща особено внимание на всеки детайл.

Най-фините нишови парфюми, с уникални ароматни съставки, дискретно носят качество, лукс и изтънченост и са много дълготрайни. Нишовите парфюми Roja Parfums са сътворени със семпла концепция: създаване на съвършени аромати и предоставяне възможност на всеки потребител, сам да избере своя.

Уханията се съхраняват в луксозни опаковки от скъпи естествени материали, като кристално стъкло, злато, скъпоценни камъни или естествена коприна. Шедьоври са не само самите ухания, но и техните флакони.

Всеки се произвежда във Франция от кристално стъкло, после преминава специален процес, продължаващ три дни за ръчно декориране със златния плакет в Англия. Капачката на всеки флакон, символ на Roja Parfums, е украсена ръчно с четиринадесет кристали Swarovski.

Всеки парфюмен флакон се съхранява в скъпа представителна касета, ръчно изработена от майстори в Англия, от качествена хартия, дърво и коприна. Пожелайте си лукса на уникалните нишови ухания Roja Parfums!

Оценка Roja Parfums Diaghilev