PMD BeautyReplacement Discs Hand & Foot Kit Резервни дискове за уред за почистване на кожата с вакуум

PMD Beauty Replacement Discs Hand & Foot Kit Резервни дискове за уред за почистване на кожата с вакуум
PMD Beauty Replacement Discs Hand & Foot Kit Резервни дискове за уред за почистване на кожата с вакуум

Този продукт не е в наличност | Код: PMD06511

Small Coarse 1 бр. + Large Coarse 1 бр. + Small Body 2 бр. + Large Body 2 бр. + Filter 1 бр.

Подарък за вас
Възползвайте се сега от 10% отстъпка на електроуреди с кода cyber. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.

Продуктът се старае вашата кожа на лицето да бъде още по-красива.

Комплектът съдържа:

  • Small Coarse 1 бр.
  • Large Coarse 1 бр.
  • Small Body 2 бр.
  • Large Body 2 бр.
  • Filter 1 бр.

Характеристики:

  • отстранява излишната мазнина от лицето
  • оставя кожата мека и матова

Начин на употреба:
Ползвайте според приложената инструкция.

Характеристика

Тип кожа
суха, загрубяла
Ефект
ексфолиране

Американската марка PMD Beauty ви предлага интелигентен уред за почистване на кожата, благодарение на който можете да се отдадете на ефективни козметични процедури в комфорта на собствения си дом. Просто и безопасно.

Мотото на PMD Beauty #BrilliantConfidence е израз на брилянтната самоувереност. Най-важното нещо за марката е клиентите й да са преди всичко доволни от себе си. Изпълнителният директор на PMD Beauty, Сам Аликзандър (Sam Alexander), казва: „Ние вярваме, че марката ни ще помогне на всеки да се чувства добре в собствената си кожа.“ Защото всеки, който се радва на хубава кожа, ще бъде удовлетворен и от цялостния си външен вид. Екип от специалисти на PMD Beauty стои зад изобретяването на първия ръчен уред за микродермабразио (за механично премахване на мъртвите клетки на кожата) за ползване в домашни условия. Патентованият въртящ се диск и системата за вакуум буквално революционизират света на домашната грижа за кожата.

Свещеният граал на марката е уредът за вакуумно почистване на кожата PMD Beauty Microderm Classic, който помага в борбата с малките несъвършенства и оставя лицето ви съвършено чисто и меко. Клиенти по целия свят обожават и уникалната система за плътни устни PMD Beauty Kiss с патентована вакуумна технология с импулси, като това е и първият уред за грижа за стареещите устни.