Преминете към основното съдържание

Origins

Origins

Американската марка Origins идва с ефективна и функционална козметика за грижа, която използва активни вещества, добити от растения от целия свят. Натуралните и органични съставки, сред които са екстракти от женшен, гъба рейши или бамбуков въглен, са комбинирани с най-новите научни постижения, иновативни технологии и екологични практики в производството. Благодарение на това марката създава козметика, която е щадяща към кожата на лицето и към природата.

В периода 1983–1989 екип учени, занимаващи се с растителни биотехнологии, и козметични експерти, начело с Уилям П. Лаудер (William P. Lauder), работят над създаването на марка, която излиза от традиционната концепция за козметика. Така през 1990 г. се появява марката Origins – козметика, въплъщаваща философията на екологичното „зелено“ движение, както никоя друга преди това. Още от самото начало посланието ѝ е да цени и уважава от една страна хората с техните нужди, а от друга – природата. Ето защо и до днес Origins се опитва да използва най-ефективните съставки, идващи от природата, най-напредналите технологии и същевременно най-екологичните практики при производството. 

Опитайте и вие безопасната алтернатива на класическите продукти за грижа за кожата на лицето и тялото, която представя козметиката Origins – натурална и доказана чрез научни изследвания, високо ефективна и в духа на устойчивостта. Грижата за кожата Origins помага на лицето да възвърне здравия си вид. Носи видимо подобрение, за което работи в хармония с естествените процеси, протичащи в кожата. Благодарение на богатата оферта всеки може да си избере хидратиращ крем Origins, измиващ гел Origins или маска Origins, които отговарят точно на нуждите на кожата му. Бонус е рециклируемата опаковка, в която е поставен всеки от кремовете Origins.

пълен текст скрий текста