Преминете към основното съдържание

OPI

OPI

Страхотни цветове, перфектна трайност, лесно нанасяне. Това са легендарните лакове за нокти OPI, с които удобно от вкъщи ще си направите маникюр като от професионален салон.

Марката OPI е основана през 1981 година в американския Лос Анджелис от Джордж Шефър (George Schaeffer). Отначало дружеството се занимава с производство на дентални материали. Но не след дълго Джордж Шефър забелязва, че между материалите, използвани в денталната и маникюрната промишленост, има голямо сходство, което го вдъхновява за разработване на първата акрилна система. Първият акрилен лак OPI е предназначен за салоните за маникюр, но с течение на времето лаковете OPI стигат и до домашния козметичен арсенал на жените по цял свят.

Почитателки на лаковете OPI са и звезди като Серина Уилямс, Кейти Пери, сестрите Кардашиян, Гуен Стефани или Марая Кери и със сигурност ще ги заобичате и вие. Достатъчно е просто да си харесате от безкрайното количество прекрасни цветове. Какво избирате, лак за нокти OPI Infinite Shine, OPI GelColor или лак OPI с оригиналното название OPI Bubble Bath, OPI Funny Bunny, OPI Fiji Collection или пък елегантния лак за нокти OPI France Collection?

пълен текст скрий текста