NYX Professional Makeup Proof It! основа под сенки за очи

3×
NYX Professional Makeup Proof It! основа под сенки за очи
NYX Professional Makeup Proof It! основа под сенки за очи
цвят 01 Cream 7 мл.
14,50лв.

Код: NYX0272 | В наличност
1
СПИДИ
сряда 20.01.2021 г.
Еконт
сряда 20.01.2021 г.

Описание на продукта NYX Professional Makeup Proof It!

Бъдете сигурни, че визията, която сте създали сутринта, ще остане с вас през целия ден. Геловата основа за сенки NYX Professional Makeup Proof It! с водоустойчива рецепта ще удължи трайността на очния ви грим и ще го запази безупречен и в перфектно състояние.

Освен това основата прави пигментите в сенките за очи по-интензивни, така че визията ви ще бъде още по-ярка. Наслаждавайте се на перфектен грим без разтичане или размазване.

Характеристики:

  • удължава трайността на грима за очи
  • предотвратява разтичането или размазването на сенките
  • предпазва грима от слънце, пот и др.
  • прави цвета на сенките за очи по-наситен
  • нанася се лесно и е водоустойчива
  • вегански продукт

Начин за нанасяне:
Нанесете върху клепачите непосредствено преди нанасяне на сенките.

За марката NYX Professional Makeup

p>Марката декоративна козметика NYX Professional Makeup е основана през 1999 г. в Лос Анджелис от артистичния гримьор Toni Ko. Никс Козметиката NYX Professional Makeup отразява най-новите тенденции в грима. Портфолиото на марката разполага с всичко -от червилата, през гримовете, до професионалните козметични четки.
NYX Professional Makeup са козметични продукти от високо качество на разумни цени, които са популярни дори сред професионалните гримьори. NYX Professional Makeup предлага не само красиви цветове, но и стилна опаковки на грима. Красивите опаковки допълват образа на марката NYX Professional Makeup, която е популярна в целия свят.
NYX Professional Makeup това са продукти, богати на пигменти и дълготрайност и със забавен подход към играта на цветове. Открийте перфектния грим и станете професионалисти в грима. Козметикатас NYX Professional Makeup не е тества върху животни.

Оценка NYX Professional Makeup Proof It!3