Nivea Men Active Clean

козметичен пакет III.

Nivea Men Active Clean козметичен пакет  III.
Nivea Men Active Clean козметичен пакет  III.
Nivea Men Active Clean козметичен пакет  III.
Специална отстъпка
29,20лв.
Отстъпка 10%
26,20лв.

Код: NIV02893 | Остават последните 1 бр.

Леко измачкана опаковка | Съдържание на продукта: 100%

Комплектът съдържа: Sensitive After Shave Balm 100 ml + Creme 150 ml + Black&White Roll-on Antiperspirant 50 ml + Active Clean Shower Gel 250 ml

бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
още утре четвъртък, 19.07.2018 г.

Характеристика

Aлтер
за всички възрастови групи
Тип на кожата
за всички типове кожа
Тип на кожата на лицето
за всеки тип кожа, включително и чувствителна

За марката Nivea

Световно известната марка Nivea е основана в Германия през 1911 год. Възникването й е заслуга на визионера фармацевт Dr. Oscar Troplowitz (д-р Оскар Тропловиц), който успява да спои масло и вода в стабилен крем. Наименованието на марката произлиза от латинския израз за сняг, вдъхновено от чисто белия цвят на продукта. Именно така възниква днес вече легендарния крем Nivea.

През 1925 год. кремът получава новата емблематична синя опаковка, но със съдържанието си, той и до днес е верен на старата рецепта. Класическият крем Nivea е част от живота на много генерации. Ефективно подхранва кожата на лицето и тялото, и благодарение на своята кадифено фина текстура и специфичен аромат, той е красиво възпоминание за детството.

Козметиката Nivea днес представя цяла поредица качествени и грижещи се продукти, достъпни за всички. Тя бързо привлича привърженици със слънцезащитните кремове Nivea или колекциите козметика, предназначена само за мъже Nivea Men. Nivea се грижи за лицето и кожата повече от 100 години и през това време тя става истински член на милиони семейства по целия свят.

Menu