Некомедогенен фон дьо тен

Най-продавани

Насладете се на уеднаквен тен и едновременно с това предотвратете появата на акне, черни точки и запушени пори! Решението е некомедогенен фон дьо тен, който не запушва порите и не нарушава състоянието на кожата.

Кога трябва да предпочетете некомедогенния фон дьо тен пред класическия?

Некомедогенният покривен фон дьо тен е подходящ за всички типове кожа на лицето. Най-много обаче ще го оцените, ако ви измъчват черни точки, запушени пори, пъпки, акне, мазна или друга проблемна кожа.

Какво означава некомедогенен?

Понятието некомедогенен е свързано с черните точки, наричани комедони. Те се появяват в следствие от запушване на мастните жлези и чрез оксидиране на себума. Козметичните продукти, обозначавани като „некомедогенни“ не запушват порите и по този начин предотвратяват появата на нови черни точки или пъпчици. Запушването на порите не се дължи само на неподходящи козметични продукти или замърсяване, основна роля за него има и прекомерното образуване на себум. Некомедогенният грим е подходящ и за мазна кожа на лицето.

При нас ще намерите изцяло покривен некомедогенен фон дьо тен за кожа с акне, лек фон дьо тен под формата на пудра за естествен вид и озаряващ фон дьо тен с лифтинг ефект. Изберете най-добрия некомедогенен фон дьо тен за проблемна кожа от предложенията ни и очаровайте всички около себе си със съвършен външен вид. Некомедогенна козметика на notino.bg!