Mustela Bébé подаръчен комплект III. (за деца )

Mustela Bébé подаръчен комплект III. (за деца )
Mustela Bébé подаръчен комплект III. (за деца )

Код: MUS01492 | Този продукт не е в наличност

гел за тяло и коса за деца 500 мл. + хидратиращ лосион за тяло за деца от раждането им 300 мл. + крем против подсичане 50 мл. + почистващи кърпички за деца 70 бр.

Описание Mustela Bébé
Характеристика

Характеристики:

  • подхранва детската кожа
  • укрепва кожната бариера
  • ограничава раздразнение, зачервяване и сърбеж на кожата
  • предотвратява изсушаване на кожата
  • ефективно регенерира
  • прави кожата фина и еластична
  • интензивно хидратира
  • подходящо и за бебета

Начин на употреба:
Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Характеристика

Консистенция
гел, крем, тоалетно мляко
Тип кожа
нормална
Ефект
Хидратация, регенерация, подхранване
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Mustela

Козметика Mustela | Mustela - най-доброто за вас и вашето бебе. Mustela, основана през 1950 г., е една от водещите козметични марки на европейския фармацевтичен пазар. Тя предлага пълна гама от продукти, специално разработени за променящите се нужди на деликатната кожа на новородени, бебета,деца ,бременни и кърмещи жени.Марката работи в тясно сътрудничество със здравни специалисти ,за да предложат на децата и майките най-безопасната и най-ефективна грижа за кожата.Не само заради това обаче, Mustela се радва на висока почит.В нейната родина Франция,продуктите на марката са налични  в 90% във всички аптеки и се използват в повече от 50% от родилните отделения.Марката продължава да се развива,а продажбите на продуктите й са повече от 10 милиона в повече от четиридесет страни в света.

Философията на Mustela е да се предлагат ефективни, лесни за употреба продукти от най-високо качество за всяка конкретна нужда на своите потребители.Тя също така цели постоянни иновации, разработва все повече и повече хипоалергенни продукти без алкохол, парабени, фталати и други вещества, неподходящи за чувствителна кожа.Всички продукти, разработени в специализирана лаборатория, са тествани изцяло ,а "Mustela" предпочита получаване на съставки, които са напълно естествени или от естествен произход.Марката поставя акцент върху използването на нейните продукти  да е най-приятното изживяване,и наред с други неща също да засили любящата връзка между майката и детето.Целта на Mustela е и внимателният подход към околната среда.

С продуктите от серията на Mustela за грижа за косата и кожата на бебето, можете да бъдете сигурни,че предоставяте на бебчето си истинско качество, съобразено с неговите нужди.Стягащи кремове за деколте,кремове против стрии и други продукти за майките им помагат да усетят най-приятното чувство на очакване на новото попълнение в семейството им.

Mustela познава и обича деца и майки!

Оценка Mustela Bébé