Мостри на парфюми

Филтър
Най-продавани

Парфюмни мостри

Открийте новия си любим парфюм за предстоящия сезон или следващите няколко години. Поръчайте малки парфюмни мостри и изберете най-добрия сред тях!

Защо да изберете парфюмна мостра?

  • Когато вземете мостра, имате възможност да се насладите на парфюма, като спокойно го изпробвате и решите дали да си поръчате голям флакон.
  • Ще се насладите на уханието на парфюма в комфорта на собствения си дом, без да бъдете обезпокоявани. Може да оставите ароматът му да се развие, за да го определите по-добре и да прецените колко е траен.
  • Ще оцените мострата, когато пътувате и то не само със самолет. Не заема много място и е като мини парфюм в чантата ви, с който може да освежите аромата по всяко време на деня.

Носът ни е способен да различи последователно само 3 аромата. Като избирате парфюм, различните аромати бързо се „омесват“. Поръчайте няколко мостри на парфюми и ги изпробвайте през определен период от време – всеки ден по един аромат например.

На сайта на Notino няма да откриете класически парфюмни спрейове, а мини спрей-парфюми в красиви флакони, които може да получите в луксозно опаковани кутии. Изберете от селекцията парфюмни мостри от световноизвестни марки и от по-малко познати нишови производители.