Montale Rose Elixir парфюмна вода за жени

2×
Montale Rose Elixir парфюмна вода за жени
Montale Rose Elixir парфюмна вода за жени
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
219,00лв.

Спестете 18%
100 мл.
179,00лв.

Код: MNT1540 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
още утре понеделник 19.04.2021 г.
Лично получаване
още утре понеделник 19.04.2021 г.

Описание Montale Rose Elixir
Състав

Montale Rose Elixir е плодово-цветен аромат за жени с изразителни акорди на роза. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага прекрасен силно женствен аромат, пълен с танци и флиртове. Парфюмната вода Rose Elixir, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Парфюмната вода Rose Elixir представя магнетичния аромат на роза, разиграващ любовна игра с цитрусови плодове, листенца на ягоди, жасмин и портокалов цвят. Аромат, деликатно разположен на изкусителните базови тонове на кехлибар, ванилия и мускус. Цялостната ароматна композиция е въплъщение на млада жена, винаги готова да танцува цяла нощ и игриво да очарова своето обкръжение. Розата добавя елегантност и привлекателност, цитрусовите плодове свежест, жасмина и ягодите нежна и весела сладост, а базата - удивително контрастираща страст. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Rose Elixir е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Rose Elixir, най-добре означима като плодова роза, създава около своята притежателка аура на приятелство и флирт, пълна с женственост и веселие. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е създал парфюм, който е сладък, но едновременно свеж.

Съблазнителната парфюмна вода Rose Elixir, която майсторски си играе с любимата тема на розата, е подходяща за цялата година, но най-добре се откроява през топлите месеци. Това е идеален дневен парфюм, който винаги гарантирано ще сътвори усмивка на лицето на своята притежателка и ще я открои в тълпата. Montale Rose Elixir завинаги ще привлече жените, които обичат чувствени, греещи и силно женствени аромати с тонове на роза и плодове, особено в творчески композиции. Тази парфюмна вода трябва да опита всека дама, която цени истинското качество в комбинация с оригиналност.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Rose Elixir е подчертана от красивия изразителен розов цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Rose Elixir – плодова роза за жени, които искат да съблазняват и танцуват цял живот.

Състав

композиция
пачули, мускус, жасмин, цитруси, роза, кехлибар, ягода, портокалов цвят, ванилия, мандарина, листа на ягода
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Rose Elixir2