Montale Intense So Iris парфюмен екстракт унисекс

2×
Montale Intense So Iris парфюмен екстракт унисекс
Montale Intense So Iris парфюмен екстракт унисекс
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
299,00лв.

Спестете 41%
100 мл.
175,00лв.

Код: MNT2661 | в наличност повече от 1 бр.
1
СПИДИ
сряда 23.06.2021 г.
Лично получаване
сряда 23.06.2021 г.

Описание Montale Intense So Iris
Състав

Можете да изразите личността си по много начини и унисекс парфюмът Montale Intense So Iris ще се погрижи за това, никой да не пропусне уханието на аромата му върху кожата ви. Позволете си най-доброто, което предлага светът на парфюмите, и се убедете сами какво ще се случи.

  • цветен аромат
  • дървесен аромат
  • свеж аромат, идеален за по-топло време
  • унисекс – за мъже и за жени

Състав

композиция
сандалово дърво, ирис, бял мускус
Вид аромат
Цветни, Дървесни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Intense So Iris2