Max Factor Miracle Veil озаряваща насипна пудра

Max Factor Miracle Veil озаряваща насипна пудра
Max Factor Miracle Veil озаряваща насипна пудра
4 гр.

Код: MXF02326 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Избрани марки сега с 20% отстъпка. Просто въведете кода brands20 в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.

Описание Max Factor Miracle Veil
Характеристика

Пригответе се за комплименти и се насладете на чувството за озарена и копринено нежна кожа през целия ден. Озаряващата пудра на прах Max Factor Miracle Veil създава върху лицето нежен прозрачен филм, който попива мазнотата и лъскавината, без да създава впечатление за суха кожа. Видимо подобрява структурата на кожата, без да попада във фините линии и бръчките. Минимализира порите, прикрива дребните несъвършенства и нежно озарява кожата.

Характеристики:

  • придава на кожата матов вид и предотвратява нежеланата лъскавина
  • озарява лицето и осигурява прояснен поглед
  • минимализира порите и прикрива дребните недостатъци
  • не се стича във фините линии и бръчките
     

Начин за нанасяне:
Първо отсипете малко пудра в капачката. Нежно потопете върха на четката в праха и с потупване по капачето премахнете излишното количество пудра. Нанесете праха върху лицето с кръгообразни движения с четката. Започнете в T-зоната. Нанасяйте постепенно от челото през носа в посока надолу. След това продължете от челото в посока към линията на косата.Характеристика

Ефект
озаряващ
Цветове фон дьо тени
medium

За марката Max Factor

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от полски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.

Оценка Max Factor Miracle Veil