Max Factor Masterpiece Max спирала за удължаване и сгъстяване на миглите

3×
Max Factor Masterpiece Max спирала за удължаване и сгъстяване на миглите
Max Factor Masterpiece Max спирала за удължаване и сгъстяване на миглите
цвят Black 7.2 мл.
14,00лв.

Код: MXF0087 | В наличност
1
СПИДИ
още утре понеделник 14.06.2021 г.
Лично получаване
още утре понеделник 14.06.2021 г.

Описание Max Factor Masterpiece Max
Характеристика

Спиралата Max Factor Masterpiece Max удължава миглите ви няколко пъти, осигурява им изразителен обем, извива ги и им придава интензивен черен цвят за перфектен драматичен поглед.

Характеристики:

  • пластмасовата четка перфектно отделя миглите и предотвратява слепването им
  • текстурата придава на миглите изразителна дължина и обем
  • пигментът гарантира наситен черен цвят
  • формата на четката извива миглите и ги повдига

Начин за нанасяне:
Нанесете с четчицата перпендикулярно към линията на миглите и срешете. За по-интензивен вид на миглите нанесете втори слой.

Характеристика

Цвят
черен
Вид спирала
 удължаваща, за обем

За марката Max Factor

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от полски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.

Оценка Max Factor Masterpiece Max3