Skip to main content

Max FactorLipfinity дълготрайно червило с хидратиращ ефект

2×
Max Factor Lipfinity дълготрайно червило с хидратиращ ефект
Max Factor Lipfinity дълготрайно червило с хидратиращ ефект
Препоръчителна цена на дребно
15,30лв.

Спестете 7%
цвят 45 So Vivid 3.4 гр.
14,20лв.

Повече от 5 бр. са в наличност | Код: MXF1652
1
СПИДИ
понеделник 31.01.2022 г.
Лично получаване
понеделник 31.01.2022 г.

Бъдете център на вниманието. Цяла вечер! Дълготрайното червило Max Factor Lipfinity Longlasting с кремообразна текстура ще осигури на устните ви интензивен и наситен цвят, който освен това е и изключително траен. Благодарение на формулата си, обогатена с хидратиращи вещества, червилото не изсушава устните.

Характеристики:

  • интензивният пигмент осигурява наситен и изразителен цвят
  • кремообразната текстура лесно се нанася върху устните
  • хидратиращите съставки предотвратяват изсушаването на устните
  • дълготрайна формула, която удължава безупречния вид на устните

Начин за нанасяне:
Нанесете червилото директно или с помощта на четчица за устни. За професионален резултат препоръчваме използването на контур молив за устни.

Характеристика

Цвят
червен
Ефект
хидратираща, дълготраен

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от полски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.