Max Factor Eyebrow Pencil молив за вежди

Max Factor Eyebrow Pencil молив за вежди
Max Factor Eyebrow Pencil молив за вежди
Промоции
цвят 2 Hazel 1,4 гр.
7,00лв.

Код: MXF0125 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.
СПИДИ
вторник 2.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 2.03.2021 г.

Описание на продукта Max Factor Eyebrow Pencil
Характеристика

Перфектно оформените вежди ще издигнат цялостната ви визия с едно ниво нагоре. Моливът за вежди Max Factor Eyebrow Pencil позволява прецизно запълване на празнините и дефиниране на формата на веждите, с което осигурява естествено оформен вид. С помощта на четката на капачето на молива лесно ще срешите веждите в желаната форма.

Характеристики:

  • тънкият връх позволява прецизно запълване и очертаване на линията на веждите
  • четчицата помага за естествено оформяне и сресване на веждите
  • моливът може да се остри редовно с помощта на острилка
  • устойчив срещу размазване

Начин за нанасяне:
С върха на молива запълнете празнините във веждите и дефинирайте очертанията им. С помощта на четчицата срешете миглите в желаната форма. Когато върхът на молива се изтъпи, подострете го с помощта на острилка.

Характеристика

Цвят
кафяв
Цветове бои за коса
кестеняв

За марката Max Factor

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от руски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.

Оценка Max Factor Eyebrow Pencil