Max Factor Brow Shaper автоматичен молив за вежди с четка

1×
Max Factor Brow Shaper автоматичен молив за вежди с четка
Max Factor Brow Shaper автоматичен молив за вежди с четка
цвят 10 Blonde
11,10лв.

Код: MXF1914 | В наличност
1
СПИДИ
петък 5.03.2021 г.
Лично получаване
петък 5.03.2021 г.

Описание на продукта Max Factor Brow Shaper

С молива за вежди Max Factor Brow Shaper лесно ще оформите грима си, като подчертаете своята красота. Екстра тънкият връх ви позволява прецизно да очертаете формата на веждите и да попълните липсващите косъмчета.

Характеристики:

  • подчертава естествената форма на веждите и ги оформя
  • прецизно запълва веждите и оптически ги сгъстява
  • богатата пигментация гарантира пълен, но естествен вид
  • практичната четчица идеално оформя и сресва веждите

Начин на нанасяне:
Първо срешете веждите с четка. След това с резки движения на молива наподобете отделните косъмчета и в посока от носа към слепоочието попълнете веждите, като подчертаете формата им. Накрая може пак леко да оформите с четчицата.

За марката Max Factor

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от руски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.

Оценка Max Factor Brow Shaper1