Marvis Aquatic Mint паста за зъби

Marvis Aquatic Mint паста за зъби
Marvis Aquatic Mint паста за зъби
85 мл.
9,40лв.

Код: MVI1956 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 12.04.2021 г.
Еконт
вторник 13.04.2021 г.

Описание Marvis Aquatic Mint

Не се задоволявате с каквато и да е паста за зъби? Значи перфектната паста за зъби за вас е Marvis Aquatic Mint, която отговаря и на най-строгите стандарти за устна хигиена. Съставките ѝ са обогатени с активни вещества, които наистина ефективно почистват замърсяванията, отстраняват зъбната плака, а имат и избелващ ефект. Оставя в устата ви дълготрайно усещане за свежест и чистота.

Характеристики:

  • старателно почиства замърсяванията
  • отстранява зъбната плака
  • има избелващ ефект
  • премахва петната по повърхността на зъбите
  • предпазва зъбите от поява на кариес
  • освежава дъха

Начин за нанасяне:
Нанесете достатъчно количество от пастата върху четката за зъби и старателно почистете цялата уста, след това изплакнете. Използвайте най-малко два пъти дневно или след всяко хранене.

За марката Marvis

Паста за зъби Marvis ще замени вашето ежедневно почистване на зъбите с едно уникално приключение! Тези популярни италиански пасти за зъби имат необичаен забавен аромат, благодарение на което миенето на зъбите наистина ще ви забавлява! Можете да пробвате например неповторимия аромат на канела, женско биле, жасмин или джинджифил! В допълнение към уникалния свеж аромат,паста за зъби Marvis почиства зъбите и ги предпазва от кариес и зъбен камък. Пастите се съдържат в уникални ретро опаковки, които наподобяват тубички с маслени бои. Асортимента на Marvis включва също води за уста, четки за зъби и други ефективни средства за перфектна хигиена на устната кухина.

Марката Marvis е основана през 1958 г. във Флоренция. Първата паста за зъби Marvis  е била предназначена за пушачи и е била известна с изключителните си избелващи ефекти и интензивен аромат на мента. След големия успех, постепенно сред  предложениата на марка Marvis започват да се появяват и други пасти за зъби с иновативни вкусове, които стават много популярни сред хората. Пасти за зъби Marvis  са произведени от  изпитани от времето традиционни методи и гарантират богата гладка текстура, изпълена с интензивен освежаващ вкус!

Оценка Marvis Aquatic Mint