Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Spring тоалетна вода за жени

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Spring тоалетна вода за жени
Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Spring тоалетна вода за жени
75 мл.

Код: MAJ01481 | Този продукт не е в наличност

Описание Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Spring
Състав

Пролет, затворена във флакон. Кратко, но напълно ясно обяснение за това, какво се крие в тоалетната вода за жени Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Spring. Достатъчно е едно пръскане – то ще пробуди сетивата ви като разходка из разцъфващата пролетна природа и ще ги освежи като лек ветрец.

  • цветно-плодов аромат със свежи зелени тонове
  • част от лимитираната серия аромати на Marc Jacobs – Spring
  • Neo Mint е нюанс на зеленото, свързан с линията Marc Jacobs Spring

Съставки на аромата
От първия миг ви грабва ароматът на цвят от зелен чай, който се слива в перфектна хармония с акорд на чай матча. След това в ароматната композиция навлизат нотки на пикантен розов пипер, на които се носи сияйният завършек на уханието.

История на аромата
Ароматът Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Spring е представен през 2021 година. Заедно с него идват също Daisy Spring и Daisy Love Spring. Така те продължават серията от ежегодните лимитирани ухания Marc Jacobs Daisy. Не липсва и цветът, който винаги е свързан с излизането на тоалетните води. За 2021 година той е Neo Mint.

Свежият зелен нюанс, символизиращ природата и живота, страхотно се допълва с розово и е избран заради големия си потенциал. Появява се в модната колекция на Marc Jacobs, а не липсва и на флакона с розови цветя на капачето, типични за аромата Daisy Eau So Fresh.

Важни предупреждения

Да се съхранява извън обсега на деца.

Запалим.

Пълен текст

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
зелен чай
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
матча
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
розов пипер
Вид аромат
Цветни, Зелени

За марката Marc Jacobs

Американският дизайнер Marc Jacobs (Марк Джейкъбс) вече повече от четвърт столетие измества границите на световната мода. Неговото творчество е уникално, непредсказуемо и вдъхновяващо. Тайната на неговия успех е в безстрашието, в бляна да върви срещу течението и да открива красотата на неочакваното.

Марк Джейкъбс се ражда през 60-те години в Ню Йорк и завършва Parson’s School of Design. Той създава първата колекция, носеща неговото име, още през 1986 г., а година по-късно става най-младият награден дизайнер в света. Деветдесетте години са не по-малко успешни за Марк Джейкъбс. Той основава своя собствена марка и впоследствие е номиниран за креативен директор на модната къща Louis Vuitton, където изработва първата ready-to-wear колекция в нейната историята. От 2013 година се посвещава на собствената си творба.

Постепенно пренася своя уникален стил и в света на красотата. Тук той също вярва, че парфюмът, както модата, може и трябва да изразява нашата индивидуалност и личност. Всеки парфюм Marc Jacobs е изключителен, криещ нещо неочаквано и винаги луксозен. Днес вече е емблематичен ароматът Marc Jacobs Daisy с разцъфналия дизайн на флакона, както и по-новото творение Marc Jacobs Decadence.

Оценка Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Spring