L’Oréal Professionnel Pump дозатор

L’Oréal Professionnel Pump дозатор
L’Oréal Professionnel Pump дозатор
1500 ml

Код: LOP1056 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
15% отстъпка на категорията козметика! Въведете кода 15notino в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.

Описание L’Oréal Professionnel Pump

Описание:
Специалният дозатор е предназначен за дозиране на продукт с обем на опаковката от 1500 мл. Значително улеснява работата с козметичните продукти и и осигурява точно дозиране на количеството, които сте избрали. Семплият дозиращ механизъм гарантира абсолютно никакво хабене от количеството на шампоана или балсама.С дозатора предназначен за козметичните продукти на L'Oréal Professionnel изключително ще се улесните с дозирането им, а продуктът ще издържи много по-дълго време.

Начин на употреба:
Изберете любимия си продукт на L'Oréal Professionnel  и развийте капачката му. На нейно място поставете дозатора и старателно го затегнете. Сега вече можете да дозирате шампоана или балсама според потребността ви.

За марката L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel е френска марка, водеща в козметиката за коса с дългогодишна традиция. Принадлежи на световноизвестния L’Oréal, който е основан през 1909 година от Eugène Schueller (Йожен Шулер). Този млад химик разработва специална формула на боя за коса, която бързо печели популярност сред парижките фризьори. Днес, повече от сто години, марката помага на своите клиенти да разкрият своята отличителна красота и увереност.

Продуктите на L’Oréal Professionnel се разработват с помощта на най-новите иновативни технологии и в сътрудничество с най-добрите фризьори.

Широкият асортимент на марката L’Oréal Professionnel включва продукти за професионална козметика за косата – бои за коса, стилизиращи продукти, шампоани, маски и други за грижа за косата, използвани от фризьори и стилисти по целия свят. Козметиката за коса L’Oréal Professionnel е гаранция, че ще отдадете на своята коса наистина най-доброто.

Марката е част от най-престижните модни ревюта в света и така определя новите тенденции. Открийте тайните на красивата коса и си пожелайте професионална грижа с L’Oréal Professionnel!

Оценка L’Oréal Professionnel Pump