L’Oréal Professionnel Mythic Oil Huile Richesse

масло за оформяне на непокорна коса

1×
L’Oréal Professionnel Mythic Oil Huile Richesse масло за оформяне на непокорна коса
L’Oréal Professionnel Mythic Oil Huile Richesse масло за оформяне на непокорна коса
100 мл.

Код: LOP6205 | Този продукт не е в наличност
L’Oréal Professionnel Mythic Oil Huile Richesse
100 мл.

Описание на продукта L’Oréal Professionnel Mythic Oil Huile Richesse

Маслото за коса L’Oréal Professionnel Mythic Oil Huile Richesse предоставя на вашата коса грижата, която тя заслужава. След прилагане косата е гладка и лъскава.

Характеристики:

  • подхранва в дълбочина
  • хидратира и придава на косата финес
  • видимо разкрасява косата
  • предотвратява накъдряне на косата

Начин на употреба:
Нанесете върху суха коса, особено по дължината и краищата.

Характеристика

Консистенция
олио

За марката L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel е френска марка, водеща в козметиката за коса с дългогодишна традиция. Принадлежи на световноизвестния L’Oréal, който е основан през 1909 година от Eugène Schueller (Йожен Шулер). Този млад химик разработва специална формула на боя за коса, която бързо печели популярност сред парижките фризьори. Днес, повече от сто години, марката помага на своите клиенти да разкрият своята отличителна красота и увереност.

Продуктите на L’Oréal Professionnel се разработват с помощта на най-новите иновативни технологии и в сътрудничество с най-добрите фризьори.

Широкият асортимент на марката L’Oréal Professionnel включва продукти за професионална козметика за косата – бои за коса, стилизиращи продукти, шампоани, маски и други за грижа за косата, използвани от фризьори и стилисти по целия свят. Козметиката за коса L’Oréal Professionnel е гаранция, че ще отдадете на своята коса наистина най-доброто.

Марката е част от най-престижните модни ревюта в света и така определя новите тенденции. Открийте тайните на красивата коса и си пожелайте професионална грижа с L’Oréal Professionnel!