LieracSunissime регенериращ серум след слънчеви бани за лице и деколте

Lierac Sunissime регенериращ серум след слънчеви бани за лице и деколте
Lierac Sunissime регенериращ серум след слънчеви бани за лице и деколте
30 мл.

Код: LIE1648 | Този продукт не е в наличност

Описание Lierac Sunissime
Характеристика

Продуктът за след слънчеви бани Lierac Sunissime предоставя на вашето лице необходимата грижа след излагане на слънце.

Характеристики:

  • елиминира уврежданията, причинени от слънчевите лъчи
  • успокоява кожата и я предпазва от раздразнение
  • възвръща еластичността на кожата
  • помага за регенерация на кожата
  • хидратира кожата в дълбочина

Начин на употреба:
Нанесете достатъчно количество върху чистото лице, което е било изложено на слънчевите лъчи. Употребявайте редовно след слънчеви бани.

Характеристика

Консистенция
гел
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Lierac

Lierac - очарователен новатор в грижата за лицето и тялото. Lierac Paris е френска козметична марка, призната като лидер на пазара в областта на средства против стареене на кожата. Лабораторията Lierac, основана през 1975 г., бързо придобива реноме на производител с експертни познания в проблематиката на стареенето и недостатъците на кожата, поради уникалната ефективност и френския чар на своите продукти.
Lierac е първата дерматологично-козметична марка, специализирана в коригиране на видимите признаци на стареене и естетични недостатъци на кожата на лицето и тялото. Марката съчетава най-доброто от активните растителни съставки на високо научно ниво и създава продукти, отразяващи ценностите на марката. А те са: иновации, производителност, безопасност, женственост и разбиране.
Марката Lierac непрекъснато предоставя нови, иновативни продукти. През 1975 г. това е първият препарат против стрии, през 2009 г. Lierac предлага на пазара първия продукт за ремоделиране на тялото с възможност за препрограмиране на стволови клетки, а през 2011 г. обогатява света на козметиката, поддържаща младостта, с първия препарат, осигуряващ цялостно въздействие срещу стареенето, благодарение на цялостното насочване към епидермиса.
Това са само няколко примера от иновативните решения на марката Lierac, чиято скала продукти включва стягащи кремове и спрейове, хидратиращи млека и други изделия за грижа за тялото, препарати срещу стрии и целулит, и уникални душ гелове. Освен поразителната ефективност всеки продукт носи удоволствие на сетивата при полагане.
Козметиката Lierac въплъщава френската съблазнителност и ви съпровожда всеки ден в усилието да бъдете и останете красива.

Оценка Lierac Sunissime