Lacoste Match Point тоалетна вода за мъже

Lacoste Match Point тоалетна вода за мъже
Lacoste Match Point тоалетна вода за мъже
Препоръчителна цена на дребно
160,00лв.

Спестете 48%
100 мл.
82,20лв.

Код: LAC03863 | в наличност повече от 4 бр.
1
Ние ще ви изпратим мостра за проба. Ако не ви допадне, можете да върнете голямата опаковка обратно към нас, а то безплатно.Повече за услугата
СПИДИ
четвъртък 17.06.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 17.06.2021 г.

Описание Lacoste Match Point
Състав

Решаващият момент, когато всичко е в ръцете ви. Уникалният момент, когато залогът е всичко. Всички интензивни, вълнуващи емоции на тези важни моменти концентрира мъжката тоалетна вода Lacoste Match Point. Нейният аромат ще стане вашето всекидневно предизвикателство винаги да уловите шанса и да дадете всичко от себе си за победата.

  • интензивно дървесно ухание, изпълнено с мъжествена енергия
  • придава на мъжете кураж в ежедневните дела и в любовта
  • ароматът в спортно-елегантен флакон е представен през 2020 г.

Съставки на аромата
Първо завладява сетивата ви енергичният аромат на босилек, допълнен от тинтява. Тази двойка зелени нотки символизира дъха, важен за движението ви в посока към постигане на целите. След това ще усетите сила, представена от интензивни дървесни нотки на ветивер и кашмеран. Те ще изпълнят сетивата ви като прилив на енергия, когато сте решени да победите.

История на аромата
Ароматът Lacoste Match Point е създаден с мисълта, че всичко е възможно, а животът е красив спорт. Заедно с него е поставен нов опорен стълб в портфолиото от парфюми на марката Lacoste. Ароматът намира зависимости, които са част от спорта и от живота извън него, и ги интерпретира през ароматната композиция.

Още от пръв поглед ще разпознаете препратката към тениса, като аспект, неразделно свързан както с аромата, така и с цялата марка. Дъното на флакона е като следа от падането на решаващата топка, а капачето е украсено с мотив на тенис ракетата на самия Рене Лакост. Белият етикет е разделен от линията на тенис корта, където се разиграва напрегнат двубой.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
розов пипер
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
тинтява
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
кашмеран, ветивер
Вид аромат
Ароматни, Дървесни

За марката Lacoste

Lacoste е символ на свободна елегантност, както в областта на модата, така и в света на парфюмите. Марката е основана през 1933 год. от известния тенисист René Lacoste (Рене Лакост) и в началото той се ориентира изключително към производството на спортни облекла. Френският шампион желаел да се чувства комфортно при играта, но същевременно да остане джентълмен. Волността, семплотата и естествената елегантност и до днес се отразяват в модата и ароматите Lacoste.

René Lacoste дава на марката не само своето име, но и известен символ – зеления крокодил. Той е вдъхновен от псевдонима „Алигатор“, който тенисистът получава от американски журналисти след като неговият капитан за Купа Дейвис обещава да му купи куфар от крокодилска кожа за спечелване на важна среща.

Първият парфюм Lacoste е представен през 1984 година и е последван от други серии аромати за мъже и жени, като повечето са вдъхновени от различни спортове. Мъжките и дамски парфюми са символ на волна елегантност вече няколко десетилетия и днес са сред най-прословутите модни марки.

Оценка Lacoste Match Point