KORIKA Tools germanium roller масажен уред с германий

KORIKA Tools germanium roller масажен уред с германий
KORIKA Tools germanium roller масажен уред с германий
Промоции
Препоръчителна цена на дребно
77,00лв.

Спестете 19%
62,00лв.

Код: KKR01418 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 22.06.2021 г.
Лично получаване
още утре понеделник 21.06.2021 г.

Описание KORIKA Tools germanium roller

Събудете кожата си, за да разкрие напълно своята красота и сияйност. Масажният уред с германий KORIKA Tools е с формата на шестоъгълна призма с камъчета, които работят изключително нежно и в същото време ефективно. При редовна употреба много скоро ще забележите промените. Освобождава натрупания стрес и напрежение не само по лицето, но и в други части на тялото.

Всяка сутрин подготвя кожата на лицето за нанасяне на козметична грижа или завършва по приятен начин ритуала ви за красота. Този на пръв поглед незабележим помощник може много повече, отколкото бихте могли да си помислите за него.

Характеристики:

 • при въртенето си 30-те камъчета с прашец от германий правят нежен масаж
 • редовната употреба допринася за редица разкрасяващи ефекти:
  → ревитализира кожата на лицето и тялото, стяга я и ѝ придава енергия
  → благодарение на охлаждащия ефект уморената кожа е видимо съживена
  → намалява напрежението на кожата и връща здравата ѝ сияйност
  → стимулира циркулацията на лимфата
  → подобрява абсорбирането на грижата за кожата
 • благодарение на компактните си размери и опаковката от плат е идеален и при пътуване
 • удобната дръжка позволява лесен масаж на различни части от тялото

Начин на употреба върху кожата на лицето:
Леко преминете с масажния уред по челото – започнете отстрани и се движете в посока нагоре и надолу. Продължете с двустранно въртене по бузите, от околоочните контури към брадата. Леко преминете и по кожата на шията. Можете да го използвате преди нанасяне на грижа за кожата на лицето или след това.

Начин на употреба по тялото:
Извършвайте лек масаж в зоната от скулите към гърдите като плъзгате уреда надолу и нагоре. В горната част на ръцете преминавайте с хоризонтални или вертикални движения. По същия начин действайте и с долната част. Можете да продължите масажа и по прасците.

Съвет от Notino:
За още по-дълъг и интензивен охлаждащ ефект поставете масажния уред в хладилника 30 минути, преди да го използвате.

За марката KORIKA

Корейската марка KORIKA съчетава най-съвременните азиатски технологии с ефективни активни вещества, и по този начин се превръща в специалист в областта на козметичните грижи. Помага на жените да превръщат ежедневния си ритуал на красотата в радост и се съсредоточи предимно в производството на висококачествени платнени маски.

Платнените маски KORIKA съдържат голямо количество активни вещества, които варират в зависимост от съответния вид маска. В маските на KORIKA може да намерите напр. активен въглен, глина, 24-каратово злато, екстракт от охлюв, екстракти от коприна, лавандула, личи, алое вера, вода от ледниците или масло от шея.

Трите серии на платнените маски KORIKA са фокусирани върху различни типове кожа. StarBeauty е премиум колекция, която ще оценят предимно жените, които желаят да изпробват редките съставки, да ревитализират и озарят кожата си особено за жените, които искат да изпробват редки съставки, да съживят и озарят кожата си. Серията NaturBeauty включва различни видове маски, чийто основни предимства са натурални екстракти и вода от ледници. Маските от колекцията SciBeauty отразяват актуалните тенденции в азиатската козметика и предлага не само маски за лице, но и за ръцете, крака и устни, които по този начин осигуряват цялостна грижа за тялото.

Оценка KORIKA Tools germanium roller