Клечки за уши

Най-продавани

Памучните клечки за уши – малкият, но многостранен помощник

Без значение дали сте мъж или жена, винаги е добре да имате памучни клечки за уши вкъщи. Не заемат много място в банята, но могат да спасят, или поне да улеснят не една ситуация.

Повече от обикновени клечки за уши

Макар и наименованието им да е красноречиво, памучните клечки за уши далеч не са само за уши. Палитрата на употребата им е наистина богата:

  • За уши. Да, те са създадени с тази цел и ще ви послужат страхотно. Но избирайте такива със стеснение в края, които позволяват лесна манипулация и намаляват риска от увреждане на ушния канал. За почистване на външните части на ушите без притеснения можете да използвате всякакви.
  • Бебешки клечки за уши. Бебешките клечки за уши могат да бъдат със специален край с по-голямо топче памук, което предотвратява по-дълбокото проникване в ухото. Ако търсите клечки за уши за новородени, изберете точни тези – с анатомична форма.
  • За пъпа. Памучните клечки за уши лесно и щадящо се справят със замърсяванията, които могат да се появят в пъпа на най-малките.
  • При маникюр. Излезли сте извън ноктите при лакиране? Нищо не върши по-добра работа от памучна клечка за уши, навлажнена в лакочистител. Кожичките около ноктите отново ще бъдат без петна.
  • При гримиране. Искате леко да разтриете молива около очите за съвършен опушен грим? Да дооформите и изгладите до съвършенство очната линия или да очертаете с червено червило контура на устните? Дори и в тези случаи клечките за уши нямат конкуренция.
  • След нанасяне на различни продукти. Най-различни балсами, тинктури или други продукти – памучните клечки за уши ще ви помогнат да ги нанесете лесно и точно.

От какво е направена памучната клечка за уши

Памучните клечки за уши по същество не се различават прекалено много. Най-големите разлики са във формата, в завършека и в опаковката им. Вкъщи могат да стоят в пликче, при пътуване ще оцените здраво затварящата се опаковка.

  • Краят на клечките за уши е от памук. Попива страхотно и едновременно е един изключително щадящ към кожата материал.
  • Централната клечка най-често е направена от хартия, но се появяват и бамбукови клечки за уши. Благодарение на хартията и бамбука еднократната клечка за уши не представлява голямо екологично натоварване.
  • Екстра грижа предлагат някои клечки за уши, чиито памучни краища съдържат и алое вера или витамини.

И вашите памучни клечки за уши ли са на свършване? Хвърлете едни в количката. Със сигурност вкъщи ще намерят мястото си.