Inglot HoldOn подхранваща основа за устни

Inglot HoldOn подхранваща основа за устни
Inglot HoldOn подхранваща основа за устни
Ново
1.4 гр.
24,00лв.

Код: ING04912 | в наличност повече от 1 бр.
1
СПИДИ
петък 23.04.2021 г.
Лично получаване
петък 23.04.2021 г.

Описание Inglot HoldOn
Характеристика

За още по-красива усмивка с гримирани устни. Основата за червило Inglot HoldOn подготвя устните за нанасяне на червилото и удължава трайността му. Хидратира кожата на устните, подхранва я и предотвратява изсушаването им.

Характеристики:

  • изглажда устните и ги подготвя за нанасяне на червило
  • фиксира червилото и удължава трайността му
  • хидратира устните и предотвратява изсушаването им

Начин на употреба:
Нанесете върху устните преди любимото си червило.

Характеристика

Активни вещества
бамбуково масло, витамин E
Ефект
хидратираща, дълготраен

За марката Inglot

Полската компания Inglot произвежда декоративна козметика и е основана преди 30 години. Днес фирмата е един от водещите производители на козметика и разкрасява жените по целия свят.

Качествената козметика се произвежда с най-новите технологии и съдържа висококачествени съставки на разумна цена. Достъпна е за жените в 70 страни по света, на 6 континента. Широката гама цветове, която съдържа 1500 различни нюанси, краси устните, бузите, ноктите или очите на жените.

Уникалната система Freedom, с която марката се гордее, предоставя на клиентите изключителната възможност да създават собствена цветна палитра. Тя предлага и специални лакове, които благодарение на своя състав, осигуряват пропускливост на водата и въздуха и така ноктите могат да дишат свободно.

Марката Inglot сътрудничи със световно известни стилисти и други специалисти, за да реагира на най-новите тенденции на пазара и непрекъснато предлага на своите клиенти иновативни изделия. Оцветете своя поглед с неповторимите цветове на марката Inglot!

Оценка Inglot HoldOn