GUERLAIN Parure Gold Setting Mist фон дьо тен фиксатор

GUERLAIN Parure Gold Setting Mist фон дьо тен фиксатор
GUERLAIN Parure Gold Setting Mist фон дьо тен фиксатор
30 мл.

Код: GUR13366 | Този продукт не е в наличност

Описание GUERLAIN Parure Gold Setting Mist
Характеристика

За да изглежда гримът ви още по-добре и да трае по-дълго, използвайте фиксиращия спрей за грим Guerlain Parure Gold Mist. Удължава трайността на грима, придава хидратация на кожата и освен това я предпазва от свободните радикали.

Както е присъщо за козметиката на луксозната марка Guerlain, и този спрей ухае прекрасно. В него ще усетите деликатни цветя, сочни праскови, рози, малини и жасмин с щипка бял мускус.

Характеристики:

  • фиксира грима, хидратира кожата и я предпазва от замърсяване
  • усъвършенства външния вид на грима и му придава сияние
  • незабавно изглажда кожата, придава ѝ хидратация
  • оставя кожата красиво мека и нежна
  • предоставя защита от свободните радикали
  • осигурява целодневно усещане за комфорт
  • има деликатен, цветен аромат

Съставки:

  • екстракт от ехинацея – има антиоксидантни свойства
  • колагенови пептиди – въздействат на дребните бръчки и линии
  • растителен глицерин – играе ключова роля в хидратацията на кожата, придава ѝ еластичност

Начин за нанасяне:
Нанесете грима си както обикновено, затворете очи и пръснете 2 или 3 пъти спрея върху лицето от разстояние 20 см. Извършете движение във формата на буквата Z – от лявата страна на челото до дясната страна на долната челюст.

Характеристика

Ефект
Хидратация, предпазва от външните влияния

За марката GUERLAIN

Непреходно ноу-хау, постоянни изследвания, иновации и усъвършенстване, смели автори, легендарни творения и културата на красотата като символ на марката. Това са разпознаваемите знаци на луксозната парфюмна къща Guerlain, чиято история датира от далечната 1828 г.

Още от самото начало марката Guerlain произвежда парфюмите и козметиката си във Франция. Тя съчетава изкусна изработка, модерни технологии, екологична и социална отговорност в производството на продуктите си. Екипите на Guerlain неспирно работят върху развитието на луксозна и същевременно устойчива козметика – в името на красотата на клиентите си, природата и нашата планета. Благодарение на своето ноу-хау Guerlain печелят наградата „Living Heritage Company“, която се присъжда от френското министерство на икономиката и индустрията.

За 190 години Guerlain създава 1100 аромата. Петото поколение парфюмеристи на Guerlain е представено от Тиери Васер, който при своите пътувания по света търси най-редките природни съставки за създаването на луксозни аромати – винаги с уважение към местните жители и природата.

Разгледайте широката гама продукти на Guerlain – от ароматите Mon Guerlain, L’Homme Idéal и Aqua Allegoria до фон дьо тена L’Essentiel Foundation, бронзиращата пудра Terracotta или емблематичната пудра, затворена в многоцветни перли Météorites.

Оценка GUERLAIN Parure Gold Setting Mist