GUERLAINLiu парфюмна вода за жени

GUERLAIN Liu парфюмна вода за жени
GUERLAIN Liu парфюмна вода за жени
75 мл.
257,00лв.

-15 % с код notino
Въведете кода в кошницата.
Отстъпката не важи за продукти на промоция или в разпродажба.
Код: GUR14257 | в наличност повече от 2 бр.
1
Подарък за вас
Въведете кода notino в кошницата и вземете 15% отстъпка на всички парфюми. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.
СПИДИ
сряда 27.10.2021 г.
Лично получаване
сряда 27.10.2021 г.

Описание GUERLAIN Liu
Състав

Също толкова ослепителна, както опера на Пучини, е и парфюмната вода за жени GUERLAIN Liu. Това ухание е ароматна интерпретация на историята за Турандот и е посветено на Лиу – харизматичната ѝ героиня. Защото в тази ароматна композиция няма главни роли, а ценни ароматни съставки, които изпълняват задачата си върху кожата ви абсолютно брилянтно.

  • цветен аромат с чисти нотки на алдехиди
  • представен през 2021 година
  • уникална комбинация от алдехиди и цветни акорди

Съставки на аромата
Най-напред на сцената се появяват чисти алдехиди, които след миг преотстъпват основното внимание на акордите на роза и опияняващ жасмин, внасящи изключителна чувственост. Във финалната фаза топла ванилия, кадифен ирис и дървесни нюанси ви настройват на по-спокойно темпо, подобно на музикална партитура.

История на аромата
Причина за появата на аромата GUERLAIN Liu е страстта на автора му – Jacques Guerlain, към операта. По-конкретно тук иде реч за произведението, наречено Турандот, което парфюмната вода интерпретира с ароматната си композиция. GUERLAIN Liu е част от колекцията Guerlain Legendary, в създаването на която участва вече 5-то поколение парфюмеристи.

Изключително женствената и неподвластна на времето ароматна композиция е скрита във флакон с типичната капачка под формата на обърнато сърце. Тя недвусмислено препраща към елементите на сецесиона и романтизма, с които парфюмерийното изкуство има толкова общи черти. Автор на дизайна е Raymond Guerlain.

Важни предупреждения

Запалим.
Пълен текст

Състав

композиция
ирис, ванилия, жасмин, роза, дървесни тонове
Вид аромат
Цветни, Алдехидни

За марката GUERLAIN

Непреходно ноу-хау, постоянни изследвания, иновации и усъвършенстване, смели автори, легендарни творения и културата на красотата като символ на марката. Това са разпознаваемите знаци на луксозната парфюмна къща Guerlain, чиято история датира от далечната 1828 г.

Още от самото начало марката Guerlain произвежда парфюмите и козметиката си във Франция. Тя съчетава изкусна изработка, модерни технологии, екологична и социална отговорност в производството на продуктите си. Екипите на Guerlain неспирно работят върху развитието на луксозна и същевременно устойчива козметика – в името на красотата на клиентите си, природата и нашата планета. Благодарение на своето ноу-хау Guerlain печелят наградата „Living Heritage Company“, която се присъжда от френското министерство на икономиката и индустрията.

За 190 години Guerlain създава 1100 аромата. Петото поколение парфюмеристи на Guerlain е представено от Тиери Васер, който при своите пътувания по света търси най-редките природни съставки за създаването на луксозни аромати – винаги с уважение към местните жители и природата.

Разгледайте широката гама продукти на Guerlain – от ароматите Mon Guerlain, L’Homme Idéal и Aqua Allegoria до фон дьо тена L’Essentiel Foundation, бронзиращата пудра Terracotta или емблематичната пудра, затворена в многоцветни перли Météorites.

Оценка GUERLAIN Liu