GUERLAIN Les Colognes Eau de Cologne Impériale одеколон унисекс

GUERLAIN Les Colognes Eau de Cologne Impériale одеколон унисекс
GUERLAIN Les Colognes Eau de Cologne Impériale одеколон унисекс
100 мл.
109,60лв.

Код: GUR3438 | в наличност повече от 1 бр.
1
СПИДИ
четвъртък 15.04.2021 г.
Еконт
четвъртък 15.04.2021 г.

Описание GUERLAIN Les Colognes Eau de Cologne Impériale
Състав

Истински императорски аромат. Това е унисекс одеколонът Guerlain Les Colognes Eau de Cologne Impériale, аромат, изпълнен с цитрусови нотки, който има наистина богата история. Този необичайно свеж и изтънчен одеколон е създаден първоначално за императрица Евгения, съпругата на Наполеон III, като лек против мигрена.

  • свеж цитрусов аромат за жени и мъже
  • създаден през 1853 г. за императрица Евгения
  • автор на аромата е Пиер-Франсоа-Паскал Герлен

Съставки на аромата
В началото ще усетите освежаващите цитрусови нотки на бергамот и сочен лимон. След това се развиват акордите на нероли и петигреново масло. Резултатът е съвършено свежо ухание с капка ароматичност, която придава дълбочина на композицията.

История на аромата
Eau de Cologne Impériale е първият одеколон на марката Guerlain. Той е създаден през 1853 г. от Пиер-Франсоа-Паскал Герлен по поръчка на императрица Евгения, съпругата на Наполеон III. Благодарение на него Пиер-Франсоа-Паскал Герлен бива удостоен със званието „Парфюмерист на Негово Величество“. В началото само императрицата има право да ползва одеколона. По-късно тя разрешава продажбата му. На етикета ще откриете символите на Първата френска империя на Наполеон – орел, императорска корона и скиптър.

Състав

Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
бергамот, лимон
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
олио от бергамот, нероли
Вид аромат
Цитрусови, Цветни

За марката GUERLAIN

Непреходно ноу-хау, постоянни изследвания, иновации и усъвършенстване, смели автори, легендарни творения и културата на красотата като символ на марката. Това са разпознаваемите знаци на луксозната парфюмна къща Guerlain, чиято история датира от далечната 1828 г.

Още от самото начало марката Guerlain произвежда парфюмите и козметиката си във Франция. Тя съчетава изкусна изработка, модерни технологии, екологична и социална отговорност в производството на продуктите си. Екипите на Guerlain неспирно работят върху развитието на луксозна и същевременно устойчива козметика – в името на красотата на клиентите си, природата и нашата планета. Благодарение на своето ноу-хау Guerlain печелят наградата „Living Heritage Company“, която се присъжда от френското министерство на икономиката и индустрията.

За 190 години Guerlain създава 1100 аромата. Петото поколение парфюмеристи на Guerlain е представено от Тиери Васер, който при своите пътувания по света търси най-редките природни съставки за създаването на луксозни аромати – винаги с уважение към местните жители и природата.

Разгледайте широката гама продукти на Guerlain – от ароматите Mon Guerlain, L’Homme Idéal и Aqua Allegoria до фон дьо тена L’Essentiel Foundation, бронзиращата пудра Terracotta или емблематичната пудра, затворена в многоцветни перли Météorites.

Оценка GUERLAIN Les Colognes Eau de Cologne Impériale