GUERLAINChant d'Arômes тоалетна вода за жени

GUERLAIN Chant d'Arômes тоалетна вода за жени
GUERLAIN Chant d'Arômes тоалетна вода за жени
75 мл.
218,00лв.

Код: GUR14161 | в наличност повече от 4 бр.
1
СПИДИ
още утре четвъртък 21.10.2021 г.
Лично получаване
още утре четвъртък 21.10.2021 г.

Описание GUERLAIN Chant d'Arômes
Състав

Би ли ви харесало всеки ден да получавате букет, подарен с любов? Това е идеята на дамската тоалетна вода GUERLAIN Chant d’Arômes. Тя е създадена от Жал-Пол Герлен за годеницата му и представлява неговото обяснение в любов с помощта на най-различни видове цветя.

  • шипров аромат с цветни и дървесни нотки
  • аромат, създаден за пролетта и есента
  • създаден през 1965 година

Съставки на аромата
Уводните цитрусови нотки са подчертани от деликатна слива и свежи алдехидни акорди, които контрастират с очарователната гардения. Чувствените орлови нокти и екзотичните нотки на иланг-иланг в сърцето се преплитат с ароматен карамфил и жасмин. Финалът е образуван от топли нотки на сандалово дърво, ванилия, бензоин, ветивер и мамещ олибанум.

История на аромата
Ароматът Guerlain Chant d’Arômes е ароматна интерпретация на очарователен пролетен букет. Авторът на парфюмната вода използва езика на цветята. Той залага на уникалното любовно съдържание, което се свързва с всяко от тях. Ароматът Chant d’Arômes е интересен също с това, че през 60-те години е предлаган на парижките балове на дебютантките на присъстващите там млади момичета.

Парфюмната вода Chant d’Arômes е част от колекцията Guerlain Legendary, създавана в продължение на вече повече от 100 години от няколко поколения парфюмеристи. Този свеж аромат е скрит във флакон с типичното обърнато сърце с елементи от сецесион.

Важни предупреждения

Запалим.
Пълен текст

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
слива, цитруси, гардения, алдехиди
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
карамфил, иланг-иланг, жасмин, орлови нокти
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, бензоин, ветивер, олибанум, сандалово дърво, хелиотроп
Вид аромат
Цветни, Шипрови

За марката GUERLAIN

Непреходно ноу-хау, постоянни изследвания, иновации и усъвършенстване, смели автори, легендарни творения и културата на красотата като символ на марката. Това са разпознаваемите знаци на луксозната парфюмна къща Guerlain, чиято история датира от далечната 1828 г.

Още от самото начало марката Guerlain произвежда парфюмите и козметиката си във Франция. Тя съчетава изкусна изработка, модерни технологии, екологична и социална отговорност в производството на продуктите си. Екипите на Guerlain неспирно работят върху развитието на луксозна и същевременно устойчива козметика – в името на красотата на клиентите си, природата и нашата планета. Благодарение на своето ноу-хау Guerlain печелят наградата „Living Heritage Company“, която се присъжда от френското министерство на икономиката и индустрията.

За 190 години Guerlain създава 1100 аромата. Петото поколение парфюмеристи на Guerlain е представено от Тиери Васер, който при своите пътувания по света търси най-редките природни съставки за създаването на луксозни аромати – винаги с уважение към местните жители и природата.

Разгледайте широката гама продукти на Guerlain – от ароматите Mon Guerlain, L’Homme Idéal и Aqua Allegoria до фон дьо тена L’Essentiel Foundation, бронзиращата пудра Terracotta или емблематичната пудра, затворена в многоцветни перли Météorites.

Оценка GUERLAIN Chant d'Arômes