GUERLAINChamps-Élysées тоалетна вода за жени

GUERLAIN Champs-Élysées тоалетна вода за жени
GUERLAIN Champs-Élysées тоалетна вода за жени
75 мл.

Код: GUR14256 | Този продукт не е в наличност

Описание GUERLAIN Champs-Élysées
Състав

Излезте на романтична разходка сред аромата на разцъфнали пролетни цветя. Дамската тоалетна вода Guerlain Champs-Elysées ще ви пренесе на най-известния парижки булевард, по чието протежение се намира разцъфнала алея. Сияйният аромат ще ви обгърне в цветна аура, която перфектно подчертава женската ви красота.

  • искрящ плодово-цветен гурме аромат с ориенталски мотиви
  • подчертава романтичната и смела страна на характера ви
  • очарова жените от 1996 г.

Съставки на аромата
Първо ще ви заинтригува неочаквано хармоничното съчетание на касис и деликатни бадемови цветове и нежна роза. След това се разгръща напълно основната съставка на ароматната композиция – упоително сладникавата мимоза, която създава така приятна хармония. Чувствеността на ароматната композиция се дължи на приятното преливане на съблазнителния хибискус с дълбоки дървесни акорди на бадемово дърво.

История на аромата
Деликатният и сладникав аромат на мимоза ще залее вас и всички наоколо с радост и оптимизъм. Тъкмо тя е основната съставка на дамския аромат Guerlain Champs-Elysées и предимствата ѝ са изтъкнати за пръв път в този аромат. По всяко време през годината той придава на деня ви енергия като пролетни слънчеви лъчи.

Флаконът изхожда от традиционния дизайн на Bee Bottle, чийто първоначален вид създава през 1853 г. самият Пиер-Франсоа-Паскал Герлен. Изобразената върху него пчела е знак на цялата модна къща и символизира традицията и усърдния труд. На флакона ще откриете 69 пчели.

Важни предупреждения

Запалим.
Пълен текст

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
Цвете на бадем, роза, касис
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
мимоза
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
семена от хибискус
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката GUERLAIN

Непреходно ноу-хау, постоянни изследвания, иновации и усъвършенстване, смели автори, легендарни творения и културата на красотата като символ на марката. Това са разпознаваемите знаци на луксозната парфюмна къща Guerlain, чиято история датира от далечната 1828 г.

Още от самото начало марката Guerlain произвежда парфюмите и козметиката си във Франция. Тя съчетава изкусна изработка, модерни технологии, екологична и социална отговорност в производството на продуктите си. Екипите на Guerlain неспирно работят върху развитието на луксозна и същевременно устойчива козметика – в името на красотата на клиентите си, природата и нашата планета. Благодарение на своето ноу-хау Guerlain печелят наградата „Living Heritage Company“, която се присъжда от френското министерство на икономиката и индустрията.

За 190 години Guerlain създава 1100 аромата. Петото поколение парфюмеристи на Guerlain е представено от Тиери Васер, който при своите пътувания по света търси най-редките природни съставки за създаването на луксозни аромати – винаги с уважение към местните жители и природата.

Разгледайте широката гама продукти на Guerlain – от ароматите Mon Guerlain, L’Homme Idéal и Aqua Allegoria до фон дьо тена L’Essentiel Foundation, бронзиращата пудра Terracotta или емблематичната пудра, затворена в многоцветни перли Météorites.

Оценка GUERLAIN Champs-Élysées