GUERLAIN Champs-Élysées парфюмна вода за жени

2×
GUERLAIN Champs-Élysées парфюмна вода за жени
GUERLAIN Champs-Élysées парфюмна вода за жени
100 мл.

Код: GUR11484 | Този продукт не е в наличност

Описание GUERLAIN Champs-Élysées
Състав

Дамската парфюмна вода Guerlain Champs-Élysées е създадена в чест на Париж и прочутия булевард „Шанз-Елизе“, където на номер 68 се намира седалището на марката Guerlain. Вдъхновение за радостния цветен аромат е разцъфналата мимоза.

  • плодово-цветен аромат
  • създадена в чест на парижкия булевард „Шанз-Елизе“
  • идеална за всеки ден

Съставки на аромата
Първо се развива уханието на деликатен касис, който перфектно подхожда на бадемовите цветове. След това на преден план излизат роза, мимоза и люляк. В основата на аромата се смесват чувственото ухание на хибискус и нежността на топлото бадемово дърво.

История на аромата
Ароматът Guerlain Champs-Élysées възхвалява града на светлината (както се нарича Париж) и на прочутия булевард „Шанз-Елизе“, където е седалището на луксозната парфюмерийна къща. Флаконът на парфюмната вода напомня красиви женски извивки. В същото време триъгълната форма символизира триъгълника на живота и перспективата на най-красивата улица на света – „Шанз-Елизе“ – която се простира от пирамидите на Лувъра до Триумфалната арка.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
роза, касис, Цвете на бадем
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
мимоза
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
семена от хибискус
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката GUERLAIN

Непреходно ноу-хау, постоянни изследвания, иновации и усъвършенстване, смели автори, легендарни творения и културата на красотата като символ на марката. Това са разпознаваемите знаци на луксозната парфюмна къща Guerlain, чиято история датира от далечната 1828 г.

Още от самото начало марката Guerlain произвежда парфюмите и козметиката си във Франция. Тя съчетава изкусна изработка, модерни технологии, екологична и социална отговорност в производството на продуктите си. Екипите на Guerlain неспирно работят върху развитието на луксозна и същевременно устойчива козметика – в името на красотата на клиентите си, природата и нашата планета. Благодарение на своето ноу-хау Guerlain печелят наградата „Living Heritage Company“, която се присъжда от френското министерство на икономиката и индустрията.

За 190 години Guerlain създава 1100 аромата. Петото поколение парфюмеристи на Guerlain е представено от Тиери Васер, който при своите пътувания по света търси най-редките природни съставки за създаването на луксозни аромати – винаги с уважение към местните жители и природата.

Разгледайте широката гама продукти на Guerlain – от ароматите Mon Guerlain, L’Homme Idéal и Aqua Allegoria до фон дьо тена L’Essentiel Foundation, бронзиращата пудра Terracotta или емблематичната пудра, затворена в многоцветни перли Météorites.

Оценка GUERLAIN Champs-Élysées2