GilletteVenus Smooth самобръсначка + резервни остриета

Gillette Venus Smooth самобръсначка + резервни остриета
Gillette Venus Smooth самобръсначка + резервни остриета
5 бр.

Код: GIL1924 | Този продукт не е в наличност

Описание Gillette Venus Smooth

Насладете се на старателно бръснене на нежеланите косъмчета само с едно движение. Самобръсначката Gillette Venus Smooth с резервни ножчета е ефективна система за бръснене за ежедневна употреба. Заобленият бръснач има три ножчета, защитени с предпазни възглавнички, които изпъват кожата при всяко движение и помагат за отстраняване на косъмчетата направо от корена.

След контакт с водата овлажняващите ленти осигуряват перфектно гладко бръснене. Ергономичната дръжка с покритие против плъзгане съвършено ляга в ръката и благодарение на подвижната конструкция самобръсначката се приспособява към всяка извивка на тялото ви.

Характеристики:

  • 3 ножчета за изключително старателно бръснене
  • овлажняващи ленти с екстракт от алое за по-добро приплъзване на бръснача по кожата
  • подвижната глава бръсне и трудно достъпните места
  • лентовият индикатор показва точното време за смяна на ножчето
  • гумирана дръжка с покритие против плъзгане за безопасно бръснене под душа
  • резервните ножчета се сменят лесно

Начин на употреба:
Навлажнете кожата с вода и обръснете с дълги, внимателни движения в посока, обратна на растежа на косъмчетата. След като избледнее индикаторната лента, перфектното бръснене вече не е гарантирано и трябва да смените ножчето с ново.

За марката Gillette

Козметика Gillette | Gillette e водещ производител на самобръсначки и козметика за бръснене. Компанията е основана през 1895г. от Кинг Кемп Жилет и нейната първа цел е била да произведе перфектния нож за бръснене.
Макар че девиз на марката е „Най-доброто за един мъж”, Gillette произвежда също така самобръсначки и козметика за бръснене за жени. Системата Mach3 осигурява перфектно бръснене от първия път. Gillette Fusion ProGlide пък е последният продукт на компанията, който, благодарение на новия стабилизатор на ножчетата и наново проектираната ергономична дръжка, прави възможно и лесно бръсненето и на най-труднодостъпните места. Серията Venus е предназначена за дамите. Gillette – за перфектно гладка и мека кожа.

Оценка Gillette Venus Smooth