Gillette Venus Extra Smooth Резервни остриета

Gillette Venus Extra Smooth Резервни остриета
Gillette Venus Extra Smooth Резервни остриета
Промоции
Препоръчителна цена на дребно
34,90лв.

Спестете 31%
4 бр.
24,00лв.

Код: GIL0081 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Еконт
вторник 11.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Gillette Venus Extra Smooth

Мечтаете за божествено гладка кожа без нежелани косъмчета? Резервните ножчета Gillette Venus Extra Smooth гарантират екстра гладко бръснене с безупречен резултат. Всяко ножче има пет остриета, които се приспособяват на всяка извивка и хващат всяко косъмче непосредствено до корена – благодарение на това можете да се наслаждавате на усещането за гладка кожа по-дълго време.

Подвижната, заоблена глава стига и до трудно достъпни места. Овлажняващите лентички до острието осигуряват перфектно плъзгане на бръснача по кожата при бръснене и правят кожата хидратирана и нежна.

Характеристики:

  • резервни ножчета с 5 остриета за перфектно гладка кожа
  • за прецизно бръснене с по-дълготраен ефект
  • овлажняваща лента до бръсначите за по-лесна манипулация
  • за всички видове самобръсначки Venus (освен Simply Venus)

Начин на употреба:
Използвайте за бръснене на кожата в комбинация с държача на самобръсначката. За по-добър резултат използвайте също крем или пяна за бръснене. Ако остриетата са изтъпени, сменете ножчетата с нови.

За марката Gillette

Козметика Gillette | Gillette e водещ производител на самобръсначки и козметика за бръснене. Компанията е основана през 1895г. от Кинг Кемп Жилет и нейната първа цел е била да произведе перфектния нож за бръснене.
Макар че девиз на марката е „Най-доброто за един мъж”, Gillette произвежда също така самобръсначки и козметика за бръснене за жени. Системата Mach3 осигурява перфектно бръснене от първия път. Gillette Fusion ProGlide пък е последният продукт на компанията, който, благодарение на новия стабилизатор на ножчетата и наново проектираната ергономична дръжка, прави възможно и лесно бръсненето и на най-труднодостъпните места. Серията Venus е предназначена за дамите. Gillette – за перфектно гладка и мека кожа.

Оценка Gillette Venus Extra Smooth