GilletteVenus Extra Smooth Резервни остриета

2×
Gillette Venus Extra Smooth Резервни остриета
Gillette Venus Extra Smooth Резервни остриета
Промоции
Препоръчителна цена на дребно
34,90лв.

Спестете 22%
4 бр.
27,00лв.

Повече от 5 бр. са в наличност | Код: GIL0081
1
Еконт
сряда 1.12.2021 г.
Лично получаване
сряда 1.12.2021 г.

Мечтаете за божествено гладка кожа без нежелани косъмчета? Резервните ножчета Gillette Venus Extra Smooth гарантират екстра гладко бръснене с безупречен резултат. Всяко ножче има пет остриета, които се приспособяват на всяка извивка и хващат всяко косъмче непосредствено до корена – благодарение на това можете да се наслаждавате на усещането за гладка кожа по-дълго време.

Подвижната, заоблена глава стига и до трудно достъпни места. Овлажняващите лентички до острието осигуряват перфектно плъзгане на бръснача по кожата при бръснене и правят кожата хидратирана и нежна.

Характеристики:

  • резервни ножчета с 5 остриета за перфектно гладка кожа
  • за прецизно бръснене с по-дълготраен ефект
  • овлажняваща лента до бръсначите за по-лесна манипулация
  • за всички видове самобръсначки Venus (освен Simply Venus)

Начин на употреба:
Използвайте за бръснене на кожата в комбинация с държача на самобръсначката. За по-добър резултат използвайте също крем или пяна за бръснене. Ако остриетата са изтъпени, сменете ножчетата с нови.

Характеристика

Тип кожа
за всички типове кожа

Козметика Gillette | Gillette e водещ производител на самобръсначки и козметика за бръснене. Компанията е основана през 1895г. от Кинг Кемп Жилет и нейната първа цел е била да произведе перфектния нож за бръснене.
Макар че девиз на марката е „Най-доброто за един мъж”, Gillette произвежда също така самобръсначки и козметика за бръснене за жени. Системата Mach3 осигурява перфектно бръснене от първия път. Gillette Fusion ProGlide пък е последният продукт на компанията, който, благодарение на новия стабилизатор на ножчетата и наново проектираната ергономична дръжка, прави възможно и лесно бръсненето и на най-труднодостъпните места. Серията Venus е предназначена за дамите. Gillette – за перфектно гладка и мека кожа.