Преминете към основното съдържание

Fudge

o značce Fudge

Австралийската марка Fudge, произвеждаща грижа за косата, ще ви помогне да се радвате на неземно добре изглеждаща прическа. Продуктите на тази марка са предназначени за онези, които копнеят за най-добрата грижа за коса, но едновременно с това искат да привлекат вниманието с прическата си, да изразят позицията си и да надминат очакванията. Fudge подпомага креативността и себеизразяването чрез оформяне и стилизиране на косата, като отговаря на потребностите на тези, които не се страхуват да рискуват.

Марката Fudge Professional се появява през 1991 г., когато един от основателите ѝ настъпва дъвка в родния си град Сидни. В главата на Глен Дийн (Glen Dean) и на останалите съоснователи се ражда идеята за революционен, вдъхновен от дъвката продукт, който да промени пазара за стилизиране на косата. Така те създават моделиращия крем Fudge Hair Shaper, чиято променяща правилата текстура е противоречива, неочаквана, но и просто гениална, затова и до днес формулата ѝ остава непроменена.

Открийте и вие култовата козметика за коса, чиито корени са дълбоко в професионалното фризьорство и с която си сътрудничат най-известните личности и звезди от областта на модата, музикалната и арт индустрията. Сред бестселърите със сигурност са виолетовият шампоан Fudge Clean Blonde и шампоанът Fudge Silver Shampoo, които са продукти, позволяващи постигането на съвършена блонд прическа. Без значение какъв е типът на косата ви, в портфолиото на марката Fudge ще намерите шампоан и балсам, които отговарят на нуждите ви.

пълен текст скрий текста