Escentric Molecules Molecule 03 тоалетна вода унисекс

1×
Escentric Molecules Molecule 03 тоалетна вода унисекс
Escentric Molecules Molecule 03 тоалетна вода унисекс
100 мл.
160,00лв.

Код: ECN0049 | в наличност повече от 1 бр.

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

1
СПИДИ
понеделник 28.06.2021 г.
Лично получаване
понеделник 28.06.2021 г.

Описание Escentric Molecules Molecule 03
Състав

Магията на тази тоалетна вода се крие в това, че подхожда страхотно и на жени, и на мъже. Всеки намира в нея нещо за себе си, на всеки тя ухае по различен начин. Унисекс тоалетната вода Escentric Molecules Molecule 03 със сигурност ще прави впечатление на тоалетката ви, освен това можете да я споделяте с половинката си.

  • ароматично ухание с билкови нотки
  • аромат, подходящ за всекидневно носене
  • унисекс – за мъже и за жени

Състав

композиция
ветивер
Вид аромат
други

За марката Escentric Molecules

Когато през 2006 година парфюмите Escentric Molecules се представят на пазара, те се превръщат веднага в абсолютен световен феномен. Техният успех се скрива в съвършено уникалния състав, често изграден на силата на едно, единствено ароматно ухание. Именно този минимализъм прави ароматите Escentric Molecules изцяло необикновени.

Escentric Molecules слави парфюмерията като изкуство в химията. Aroma molekula Iso E Super, ключовият компонент на тези нишови парфюми, е сътворен в лабораториите още през 1973 година.

Парфюмерийният свят не му обръща особено внимание, докато първично не го изолира берлинския парфюмерист Geza Schoen (Геза Шоен). Той създава два аромата – Escentric Molecules Molecule 01 и Escentric Molecules Molecule 02 – които са свързани именно с това много специално ухание.

Нишовите парфюми Escentric Molecules имат висока дълготрайност и са идеални за всеки, когото привличат екстравагантни и оригинални решения. Техният неомръзващ аромат на всяка кожа създава магията на неповторима история.

Оценка Escentric Molecules Molecule 031