Escentric Molecules Molecule 02 тоалетна вода унисекс

2×
Escentric Molecules Molecule 02 тоалетна вода унисекс
Escentric Molecules Molecule 02 тоалетна вода унисекс
Препоръчителна цена на дребно
239,00лв.

Спестете 41%
100 мл.
141,00лв.

Код: ECN0051 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 1.03.2021 г.
Лично получаване
още утре петък 26.02.2021 г.

Информация за парфюма Escentric Molecules Molecule 02
Състав

Вече сте уморени от класическите аромати, защото сте сигурни, че през деня ще срещнете поне няколко души, които да ухаят на един и същи парфюм? Оригиналните нишови парфюми са чудесно решение за всички, който обича да опитва нови неща. Унисекс тоалетната вода Escentric Molecules Molecule 02 ще ви омагьоса с ориенталските си нотки, на които ще направят деня ви по-пикантен.

  • унисекс ухание за жени и мъже
  • за всеки, който обича оригиналността
  • отличава се с голяма трайност

Съставки:
Ароматът Molecule 02 ще ви обгърне с приятно, кадифено, топло, ненатрапчиво и сладко ухание. Уникалната съставка на тоалетната вода е амброксан, най-ароматният компонент на амбрата, една от най-старите парфюмни съставки.

История на аромата
Molecule 02 е амброксанов аромат за жени и мъже на немската марка нишови парфюми Escentric Molecules. Брандът е основан през 2006 г. от берлинския парфюмерист Геза Шьон (Geza Schön), който решава да реагира провокативно на начина, по който по това време се създават парфюми.

Състав

композиция
амброксан
Вид аромат
Ориенталски

За марката Escentric Molecules

Когато през 2006 година парфюмите Escentric Molecules се представят на пазара, те се превръщат веднага в абсолютен световен феномен. Техният успех се скрива в съвършено уникалния състав, често изграден на силата на едно, единствено ароматно ухание. Именно този минимализъм прави ароматите Escentric Molecules изцяло необикновени.

Escentric Molecules слави парфюмерията като изкуство в химията. Aroma molekula Iso E Super, ключовият компонент на тези нишови парфюми, е сътворен в лабораториите още през 1973 година.

Парфюмерийният свят не му обръща особено внимание, докато първично не го изолира берлинския парфюмерист Geza Schoen (Геза Шоен). Той създава два аромата – Escentric Molecules Molecule 01 и Escentric Molecules Molecule 02 – които са свързани именно с това много специално ухание.

Нишовите парфюми Escentric Molecules имат висока дълготрайност и са идеални за всеки, когото привличат екстравагантни и оригинални решения. Техният неомръзващ аромат на всяка кожа създава магията на неповторима история.

Оценка Escentric Molecules Molecule 022