Escentric Molecules Molecule 01 тоалетна вода унисекс

6×
Escentric Molecules Molecule 01 тоалетна вода унисекс
Escentric Molecules Molecule 01 тоалетна вода унисекс
Промоции
Препоръчителна цена на дребно
239,00лв.

Спестете 37%
100 мл.
149,00лв.

Код: ECN0052 | В наличност
1
Изберете гравиране с лазер на кратък надпис и ще поднесете уникален подарък.
СПИДИ
понеделник 17.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 17.05.2021 г.

Описание Escentric Molecules Molecule 01
Състав

Ако сте любопитни и отворени за експерименти, не бива да пропускате тоалетната вода Escentric Molecules Molecule 01. Ароматната ѝ композиция със сигурност ще зарадва всички по-далновидни почитателки и почитатели на ароматите, които обичат да изпробват уникални неща.

  • дървесен мускусен аромат за жени и мъже  
  • за почитателите на оригиналността и новите открития
  • за целогодишно носене през деня и вечерта

Съставки на аромата
Парфюмите от марката Escentric Molecules са уникални предимно с това, че винаги се появяват по два, като единият от ароматите е синтез от различни съставки (съгласно общоприетите разбирания за парфюмерията), а другият е построен върху една единствена нотка (ароматна молекула), която определя характера на този синтез. В случая с Escentric Molecules Molecule 01 това е съставката „Iso E Super“ с лек дървесен аромат и уникални характеристики, които придават на парфюмите дълбочина и кадифено усещане.

Iso E Super® е наименование на запазената марка на ароматно химично вещество. Escentric Molecules Molecule 01 се състои единствено от тази съставка. В Molecule 01 ще усетите нежна, кадифено дървесна нотка, а ароматът на уникалната тоалетна вода ще ви придаде ореол, който въздейства на всички наоколо с невероятна сила на привличане. Самият автор на парфюма Геза Шьон (Geza Schön) твърди, че Escentric Molecules Molecule 01 въздейства почти като феромон.

История на аромата
Немската марка нишови парфюми Escentric Molecules е основана през 2006 г. Геза Шьон (Geza Schön) решава да стъпи на пазара със своята концепция, реагираща провокативно на начина, по който в днешно време се създават и продават парфюми. Идеята му е демистификация на целия процес. Всички парфюми с марката Escentric Molecules са абсолютно необичайни и провокативни.

Състав

композиция
Iso E Super
Вид аромат
Дървесни

За марката Escentric Molecules

Когато през 2006 година парфюмите Escentric Molecules се представят на пазара, те се превръщат веднага в абсолютен световен феномен. Техният успех се скрива в съвършено уникалния състав, често изграден на силата на едно, единствено ароматно ухание. Именно този минимализъм прави ароматите Escentric Molecules изцяло необикновени.

Escentric Molecules слави парфюмерията като изкуство в химията. Aroma molekula Iso E Super, ключовият компонент на тези нишови парфюми, е сътворен в лабораториите още през 1973 година.

Парфюмерийният свят не му обръща особено внимание, докато първично не го изолира берлинския парфюмерист Geza Schoen (Геза Шоен). Той създава два аромата – Escentric Molecules Molecule 01 и Escentric Molecules Molecule 02 – които са свързани именно с това много специално ухание.

Нишовите парфюми Escentric Molecules имат висока дълготрайност и са идеални за всеки, когото привличат екстравагантни и оригинални решения. Техният неомръзващ аромат на всяка кожа създава магията на неповторима история.

Оценка Escentric Molecules Molecule 016