Escentric Molecules Escentric 02 тоалетна вода унисекс

Escentric Molecules Escentric 02 тоалетна вода унисекс
Escentric Molecules Escentric 02 тоалетна вода унисекс
100 мл.
148,00лв.

Код: ECN0053 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 8.03.2021 г.
Лично получаване
понеделник 8.03.2021 г.

Информация за парфюма Escentric Molecules Escentric 02
Състав

Живейте, както смятате за добре. Не се водете по мнението на околните. Унисекс тоалетната вода Escentric Molecules Escentric 02 е създадена за всички, които не признават ограниченията. Ароматната композиция е подходяща и за мъже, и за жени. Защото в света на парфюмите граници не съществуват.

  • постмодерен аромат на базата на модерна синтетика
  • дървесен и кехлибарен, но лек
  • изпъква особено в топлото време

Съставки на аромата
Ароматът Escentric 02 съдържа амброксан във възможно най-висока концентрация (13,5%), синтетична молекула с аромат, подобен на амбра. Амброксанът се слива с нотки на хедион, зелена, жасминова молекула за освежаващ ефект, като джин с тоник. Сухият дървесен и същевременно искрящ характер ароматът дължи на Iso E Super, молекула, който носи ухание на подострен молив.

История на аромата
Немската марка нишови парфюми Escentric Molecules е основана през 2006 г. Геза Шьон (Geza Schön) решава да стъпи на пазара със своята концепция, реагираща провокативно на начина, по който в днешно време се създават и продават парфюми. Идеята му е демистификация на целия процес. Всички парфюми с марката Escentric Molecules са абсолютно необичайни и провокативни. 

Състав

композиция
Iso E Super, жасмин, амброксан
Вид аромат
Цветни, Дървесни

За марката Escentric Molecules

Когато през 2006 година парфюмите Escentric Molecules се представят на пазара, те се превръщат веднага в абсолютен световен феномен. Техният успех се скрива в съвършено уникалния състав, често изграден на силата на едно, единствено ароматно ухание. Именно този минимализъм прави ароматите Escentric Molecules изцяло необикновени.

Escentric Molecules слави парфюмерията като изкуство в химията. Aroma molekula Iso E Super, ключовият компонент на тези нишови парфюми, е сътворен в лабораториите още през 1973 година.

Парфюмерийният свят не му обръща особено внимание, докато първично не го изолира берлинския парфюмерист Geza Schoen (Геза Шоен). Той създава два аромата – Escentric Molecules Molecule 01 и Escentric Molecules Molecule 02 – които са свързани именно с това много специално ухание.

Нишовите парфюми Escentric Molecules имат висока дълготрайност и са идеални за всеки, когото привличат екстравагантни и оригинални решения. Техният неомръзващ аромат на всяка кожа създава магията на неповторима история.

Оценка Escentric Molecules Escentric 02