Escada Especially, парфюмна вода за жени 75 мл. | notino.bg

Escada Especially

парфюмна вода за жени 75 мл.

Escada Especially парфюмна вода за жени 75 мл.
Escada Especially парфюмна вода за жени 75 мл.
Escada Especially парфюмна вода за жени 75 мл.
Escada Especially парфюмна вода за жени 75 мл.
Escada Especially парфюмна вода за жени 75 мл.
Escada Especially парфюмна вода за жени 75 мл.
75 мл.
70,10лв.

Код: ESC0123 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
неделя, 19.08.2018 г.

Информация за парфюма Escada Especially

Escada Especially е луксозен флорален аромат обогатен от плодови мотиви. Тази тоалетна вода е подходяща предимно за пролетта, евентуално за през лятото.

Especially е сладък и нежен парфюм също като българската роза, която създава сърцевината на този парфюм.  Прекалената сладкост е балансирана от плодови нотки на круша и хибискус, благодарение на които ароматът Especially е приятно свеж и уникален.  Радостното усещане за пролетен оптимизъм придават на тази композиция останалите флорални нотки, а то преидмно илаг-иланът. Образуващите основата на парфюма акценти на мускус асоциират страст и по този начин създават цялостната картина на тази уникална тоалетна вода.

Ароматът Especially на Escadа е идеален за всяка девойка, желаеща да подчертае своята нежност и невинност, но същевременно да покаже и срастта, която се крие в нея. Този луксозен парфюм е подходящ и за всяка жена, която умее да живее живота на макс.  Всичките притежателки на парфюма  Especially са очарователни и спонтанни.

Също като повечето парфюми на Escada, така и Especially е идеален за всяка ситуация, ще ви зареди с усещане за радост и щастие в работата и на купона. Ароматът Especially се продава в прекрасен, розов флакон, който съвършено съчетава модерни и класически черти, които отлично подчертават характера на тази тоалетна вода. Парфюмът Especially Escada бе лансиран на пазара през 2011 г.

Състав

база
мускус
глава
амбрет, круша
сърце
водни нотки, иланг-иланг, роза
Вид аромат
Цветни

За марката Escada

Парфюми Escada | Escada е една от вълшебните концепции в света на модата и ароматите. Под това название клиентите обикновено си представят естествен лукс, висок стандарт качество и ефективна комбинация на почтена база и най-съвременни тенденции. Марката Escada е представена в 60 страни по света и нейният асортимент включва дамска мода, серии спортно облекло, дамски чанти, обувки, очила и други аксесоари, и разбира се силна гама парфюми.
Феноменът, наречен Escada възниква през 1978 г. в Мюнхен и в самото му начало стоят съпрузите Волфганг и Маргарета Лей. Ако се интересувате от къде е взето названието Escada, може би ще бъдете изненадани, че марката е кръстена на шампион измежду състезателните коне. Веднага след възникването си Escada се профилира в позицията на свежа и дерзаеща фирма, която скоро придобива слава с качествен моден дизайн, прецизни кройки, смели цветове, ясни контрасти и уникални елементи. Предлаганите облекла скоро са допълнени с парфюми.
Първият парфюм Escada е представен през 1990 г. а през 1993 г. започва традицията на сезонните парфюми, която става типична за марката. Всяка година Escada представя специална лимитирана лятна серия и успешно обогатява парфюмерийния пазар с искрящи и свежи актуални аромати за всички жени, които обичат живота и искат да се наслаждават на всеки миг. Спецификата на марката Escada представлява широката й използваемост. Тя е марка както за всеки ден, така и за дефилиране по червения килим при най-тържествените случаи. Не случайно парфюмите и облеклата Escada са любимият избор на много известни личности.
Очарователните, модерни и енергични концепции на парфюмите са подчертани от весели и оригинални флакони. Escada е поставила репутацията си на по-сладките аромати и се придържа към тях и до днес. Определено не можете да пропуснете парфюмите на Escada ако признавате чисто женски, чувствени и спонтанни аромати. Сладките тонове съвършено хармонират най-често с плодови тонове и създават композиции, подходящи за жени и девойки, които желаят да представят своята женственост и това, което прави жената жена. Към класиката се отнасят Escada Moon Sparkle, Escada Desire Me, Escada Sunset Heat, Escada Into the Blue. Към по-новите спадат Escada Magnetism и успешният парфюм Escada Especially, който е модел на луксозен цветен аромат, обогатен с плодови акценти. Сладките тонове на българска роза неустоимо придружават оттенъци на хибискус и круши.
Не сте против чисто женствени, по-сладки аромати? Искате да бъдете секси и естествено да изразявате своята женственост? Считате се за оптимистична, енергична личност? Обичате да привличате вниманието? Тогава някой от богатата гама аромати Escada очаква именно вас. Конкретния избор оставяме изцяло на вас!

Menu