Escada Candy Love тоалетна вода за жени

Escada Candy Love тоалетна вода за жени
Escada Candy Love тоалетна вода за жени
50 мл.
61,50лв.

Код: ESC01723 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
четвъртък 13.05.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 13.05.2021 г.

Описание Escada Candy Love
Състав

Захарен памук, въртележки, вятър в косите... Всичко, което можете да изживеете в увеселителния парк за един следобед с приятелки, ще ви предложи дамската тоалетна вода Escada Crazy Love. За сетивата ви тя е като спиране пред сергията с най-сладките лакомства, на които не можете да устоите.

  • плодов гурме аромат за всички момичета, които обичат да се забавляват
  • първият аромат Escada, представен като зимна лимитирана серия
  • в симпатичен флакон, който може да бъде и перфектен подарък

Съставки на аромата
Още с първото вдъхване ще ви напомни приятния вкус на захаросана ябълка. Сладкият увод е допълнен от далечни нотки на мандарина и круша. След малко се разгръща ухание на роза, съпътствано от канела и малина. Тоалетната вода е доведена до съвършенство от нотки на ванилова сметана, които ще ви поддържат в добро настроение по време на дългия финал.

История на аромата
На панаирите и в увеселителните паркове се предлага необятно количество лакомства, но най-сладкото, което могат да преживеят приятелките, са споделените моменти. С тази идея през 2020 г. е представен ароматът Escada Crazy Love и това става един от ключовите моменти в развитието на марката.

От 1993 г., когато излиза първата лимитирана серия аромати Escada, досега, това са изключително летни тоалетни или парфюмни води. Escada Crazy Love обаче променя ситуацията и през 2020 г. представя първия зимен аромат. Флаконът е украсен със сърце, характерно за марката Escada, и ще се отличава не само на рафта, но и ще привлича вниманието в Инстаграм.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
круша, мандарина, ябълка
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
канела, роза, малина
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
крем с бит белтък, ванилия
Вид аромат
Плодови

За марката Escada

Escada е една от вълшебните концепции в света на модата и ароматите. Glamour look е присъщ на марката и съпровожда всички колекции, от празничните тоалети до съчетания за ежедневно носене. Жената, която се облича от Escada е чувствена, модерно елегантна и притежава свой незаменим стил.

Феноменът, наречен Escada възниква през 1978 г. в Мюнхен и зад неговото възникване стоят съпрузите Wolfgang и Margaretha Ley (Волфганг и Маргарета Лей). Марката е кръстена на името на шампион сред състезателни коне, на когото те залагат и спечелват.

Първият парфюм Escada е представен през 1990 г., а три години по-късно е заложена традицията на сезонните аромати, която става типична за марката. Всяко лято се представя специален Escada аромат в лимитирана серия, който успешно обогатява парфюмерийния пазар. Искрящите и свежи ароматни композиции на парфюмите Escada са очарователни за всички жени, които обичат живота и искат да се наслаждават на всеки миг.

Оценка Escada Candy Love