DoveOriginal течен сапун за ръце пълнител

4×
Dove Original течен сапун за ръце пълнител
Dove Original течен сапун за ръце пълнител
Препоръчителна цена на дребно
7,90лв.

Спестете 32%
500 мл.
5,30лв.

Код: DOV1486 | в наличност повече от 4 бр.
1
СПИДИ
вторник 21.09.2021 г.
Лично получаване
вторник 21.09.2021 г.

Описание Dove Original
Характеристика

Описание:

Dove Original течен сапун пълнител деликатно почиства кожата и я подхранва. Предназначен е както за деца, така и за възрастни. Течен сапун Dove Original съдържа млечни съставки, които изключително хидратират кожата. След нанасяне кожата ще бъде кадифено мека и гладка. Течният сапун на Dove има неутрално рН и по този начин се грижи идеално и защитава  чувствителната детска кожа.

Ефекти:

• деликатно почиства и хидратира

• подхранва и предпазва

• оставя кожата мека и гладка

Състав:

• млечни съставки- идеална хидратация, качествено подхранване и ефективна защита

• хидратиращ крем- хидратация и защита

Тип кожа:

Подходящ за всички типове кожа. Особено подходящ за детската кожа.

Характеристика

Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Dove

Марката Dove предлага на пазара качествени продукти за грижа за тялото, осигуряващи на кожата перфектно подхранване и хидратация. Първият продукт Dove се появява на американския пазар още през 1957. Крем-сапунът, съдържащ една четвърт хидратиращ крем, представлявал истинска революция в грижата за кожата и предложил уникална алтернатива на обикновените сапуни, които изсушавали кожата.

Продуктите Dove, като например дезодоранти, антиперспиранти, сапуни, продукти за интимна хигиена, за душ, за вана, както и грижа за тялото, днес се продават в повече от 75 страни по света. Марката използва множество иновативни патентовани технологии.

Марката Dove остава вярна на посланието си за подхранване и хидратация на кожата. Нейната мисия е не само да предлага качествени продукти за перфектна грижа за тялото и косата, но също и да помага на всички жени да осъзнаят потенциала на красотата си. Желанието на Dove е всяка жена да се почувства по-атрактивна.

Оценка Dove Original4