Dove Go Fresh Fresh Touch антиперспирант

Dove Go Fresh Fresh Touch антиперспирант
Dove Go Fresh Fresh Touch антиперспирант
40 мл.
6,30лв.

Код: DOV1543 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 20.09.2021 г.
Лично получаване
понеделник 20.09.2021 г.

Описание Dove Go Fresh Fresh Touch
Характеристика

Описание:

Dove Go Fresh Fresh Touch антиперспирант ще ви освежи с фин натурален аромат и перфектна защита в комбинация с максимална пестеливост. Предпазва кожата на мишниците от изпотяване и лоша миризма за дългите 48 часа, и й позволява да диша свободно. Антиперспирантът Dove Go Fresh Fresh Touch съдържа екстракти от краставица и зелен чай, благодарение на които ви предоставя перфектна натурална грижа и свежест. Оздравява кожата ви, хидратира я и я подхранва. Не съдържа алкохол и поради тази причина е подходящ за ежедневна употреба дори веднага след депилиране.

Ефекти:

• предотвратява потенето и лошата миризма за 48 часа

• освежава кожата и й позволява да диша свободно

• оздравява кожата, хидратира и подхранва

Състав:

• екстракти от краставица и зелен чай- максимална натурална грижа и защита, освежаващ аромат

• хидратиращ крем- хидратация и подхранване

• комплекс от ефективни съставки- предотвратяват потенето и лошата миризма, действа 48 часа

Тип кожа:

Подходящ за всички типове кожа.

Начин на употреба:

Нанесете върху подсушената кожа на мишниците след измиване. Подходящ за ежедневна употреба. Може да се използва директно след депилиране.

Характеристика

Вид опаковка
cтик против изпотяване
Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Dove

Марката Dove предлага на пазара качествени продукти за грижа за тялото, осигуряващи на кожата перфектно подхранване и хидратация. Първият продукт Dove се появява на американския пазар още през 1957. Крем-сапунът, съдържащ една четвърт хидратиращ крем, представлявал истинска революция в грижата за кожата и предложил уникална алтернатива на обикновените сапуни, които изсушавали кожата.

Продуктите Dove, като например дезодоранти, антиперспиранти, сапуни, продукти за интимна хигиена, за душ, за вана, както и грижа за тялото, днес се продават в повече от 75 страни по света. Марката използва множество иновативни патентовани технологии.

Марката Dove остава вярна на посланието си за подхранване и хидратация на кожата. Нейната мисия е не само да предлага качествени продукти за перфектна грижа за тялото и косата, но също и да помага на всички жени да осъзнаят потенциала на красотата си. Желанието на Dove е всяка жена да се почувства по-атрактивна.

Оценка Dove Go Fresh Fresh Touch