Brand logo

DIORSauvage парфюм за мъже

3×
DIOR Sauvage парфюм за мъже
DIOR Sauvage парфюм за мъже
100 мл.
246,10лв.

Код: CHD13637 | В наличност
1
Подарък за вас
Въведете кода notino в кошницата и вземете 15% отстъпка на всички парфюми. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.
СПИДИ
четвъртък 28.10.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 28.10.2021 г.

Описание DIOR Sauvage
Състав

Нова, силно концентрирана интерпретация на Sauvage, съчетаваща изключителна свежест с топли ориенталски тонове и бурна красота, която оживява върху кожата.Франсоа Демаши, парфюмерист на Dior, черпи вдъхновение от девствената красота на дивата природа, ширнала се необуздана под тъмносиньото нощно небе, докато интензивните аромати на пращящ огън се издигат във въздуха. Ароматът на нова граница: интерпретация с обогатен, опияняващ акорд, който възпява магията на природата. „Sauvage е партитура без край. Неговата невероятно плътна композиция е оформена с фини нюанси, които отприщват сияйна светлина. За парфюма Sauvage си представих какво би се случило, когато интензивната свежест се срещне с меката дълбочина на ориенталското. Запазих въздействащата душевност на Sauvage, като ѝ придадох нощни акценти, животинско привличане и по-пълни нюанси.“ Франсоа Демаши, парфюмерист на Dior Мощната ароматна свежест на Sauvage Parfum е осветена от сочна, дъхава мандарина. Шеметните вълни на сочен тонка боб се преплитат с горчиви аромати и дъх на естествена кожа в дантела с акорд, доминиран от скъпоценно сандалово дърво от Шри Ланка. Отгледано в плантация в Шри Ланка, която работи с Dior вече повече от 10 години, сандаловото дърво в Sauvage Parfum прелива от пищни нюанси и изключителни качества, които са резултат на специално разработени техники за отглеждане. Сандаловото дърво се култивира трудно. След като за него се полагат грижи в ранните етапи от развитието му, то се „изпуска“ в напълно дива плантация, където природата взема превес. В суровата естествена среда, без човешка намеса, всяко дърво търси своя път за растеж и развитие и се бори да разгърне клони и да живее, като понякога достига 100-годишна възраст и височина над 12 метра! Именно това създава уникалните ароматни качества на рядката, мощна и богата сандалова есенция на Sauvage.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
мандарина, калабрийски бергамот
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
вирджински кедър, сандалово дърво
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
Вид аромат
Ориенталски, фужерен

За марката DIOR

Когато Кристиан Диор създава модната си къща през 1946 г., той си представя една нова, комплексна женственост, нелишена от нищо. Днес модната къща Dior подчертава красотата на жените, внасяйки блясък и модерен стил – от дрехите до аксесоарите, от ароматите до червилото, до най-професионалната грижа за кожата.

Оценка DIOR Sauvage3