Diesel Loverdose парфюмна вода за жени

1×
Diesel Loverdose парфюмна вода за жени
Diesel Loverdose парфюмна вода за жени
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
179,00лв.

Спестете 37%
75 мл.
111,50лв.

Код: DSL0091 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
вторник 18.05.2021 г.
Лично получаване
вторник 18.05.2021 г.

Описание Diesel Loverdose
Състав

Diesel Loverdose е привлекателен като името си. Флаконът му прикрива ориенталски ванилов аромат, подходящ за всички сезони. Парфюмът се развива през плодовите нотки на мандарината до цветните акценти - гардения и жасмин. Основата му се състои от дървесен аромат, съчетан с ванилия и забулен във воала на пикантното женско биле и звездовидния анасон. Името на парфюма може да се преведе и тълкува свободно като Свръхдоза любов, така че използвайте го внимателно!

Това ухание завърта мъжките глави. Парфюмът Diesel Loverdose съдържа в себе си специална съставка, коят одейства върху тази част от мозъка, която отговаря за привличането и събуждането на желание. Вярно, или не – коя жена не би искала с присъствието си да кара мъжете трудно да се побират в кожата си?

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
Вид аромат
Ориенталски

За марката Diesel

Провокативна, необичайна и изискана- марката Дизел като стил на живот. Тя не е за онези, които са стъпили здраво на земята. Италианският моден дизайнер Renzo Rossa е сътворил марка, която е различна във всяко направление, различна, изключителна и неопозната. С дръзките и приканващи слогани винаги вълнува и хваща вниманието както в света на модата, така и на парфюмите.

Всеки парфюм Diesel или Diesel продукт за след бръснене представлява възможност да заблестим и да ослепим околните. Креативните и закачливи флакони извеждат на по-високо ниво провокативния имидж на марката. Ако живеете живота си на макс, искате да бъдете изключителни и  да изпъкнете в тълпата, марката Diesel ще ви залепне, като никоя друга.

Оценка Diesel Loverdose1